Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022

Ανακοίνωσε επιθετικό ο Άρης Παλαιφύτου

Ανακοίνωσε επιθετικό ο Άρης Παλαιφύτου

Την οριστικοποίηση μιας σπουδαίας μεταγραφής ανακοίνωσε ο Άρης Παλαιφύτου, που προσθέτει ποιότητα και εμπειρία στην επιθετική της γραμμή.

Ο λόγος για τον 29χρονο γνωστό επιθετικό, Γιώργο Παπαστεργίου.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των κίτρινων την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Δόξα Μανδάλου, ενώ έχει αγωνιστεί παλιότερα σε Ηρακλή Β , Τυληκράτη Λευκάδας, Αετό Σκύδρας, ΠΑΣ Λευκάδια, Μακεδονικός, Θερμαϊκό, Εθνικός Σοχού, Άρη Κασσανδρείας Χαλκιδικής, Εθνικό Γιαννιτσών, ΠΟ Μουδανιών και Εδεσσαϊκό.

Ο έμπειρος φορ κάνει προπονήσεις τον τελευταίο καιρό με τους κίτρινους ο οποίος ποντάρει πολλά στον υψηλόσωμο επιθετικό, για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Α1.

2 σχόλια:

  1. μανωλης ο στατιστικολογος22 Δεκεμβρίου 2022 στις 2:07 μ.μ.

    σε οποια ομαδα πηγαινει σε 3 μηνες φευγει ... το λενε και τα στατιστικα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσες περισσότερες μεταγραφές σημαίνει με απόλυτη ακρίβεια ότι θα λιγοστεύουν οι ομάδες της ΕΠΣ. Αυτή την στιγμή είναι 40. Έτσι απλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365