Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022

«Είδε κάτι στο κινητό - Θόλωσα και την πυροβόλησα», σοκάρουν οι λεπτομέρειες της γυναικοκτονίας στον Πειραιά

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος

Ο 25χρονος που συνελήφθη για τη γυναικοκτονία στον Πειραιά και φέρεται να ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του, ισχυρίζεται πως έχει μετανιώσει - Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος.

Μετανιωμένος για την πράξη του ισχυρίζεται ότι είναι ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 19χρονης συντρόφου του στα Καμίνια. «Θόλωσα και την πυροβόλησα» φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς ρίχνοντας ουσιαστικά την ευθύνη στο θύμα.


Τα ξημερώματα του Σαββάτου το ζευγάρι συναντήθηκε για επιστρέψει στο σπίτι που έμεναν στον Πειραιά. Και οι δύο δούλευαν το προηγούμενο βράδυ μέχρι αργά σε νυχτερινά κέντρα σε Τρούμπα και Καλλιθέα.


Όταν έφτασαν στο σπίτι, ξεκίνησε ξανά ένας καβγάς μεταξύ του 25χρονου και της 19χρονης. Τότε, ο 25χρονος φέρεται να έβαλε το όπλο κάτω το σαγόνι της άτυχης κοπέλας και να πάτησε την σκανδάλη.


Η 19χρονη ήταν στον καναπέ καθισμένη και εκεί την εγκατέλειψε, με την ιατροδικαστική εξέταση να αποκαλύπτει πως την πυροβόλησε από ελάχιστη απόσταση.


Λίγες ώρες αργότερα θα έριχνε την ευθύνη στο θύμα δίνοντας κατάθεση στην αστυνομία. «Για μια ακόμη φορά το Σάββατο τσακωθήκαμε. Είδε κάτι στο κινητό μου και ξεκίνησε ο καυγάς. Εκείνη την στιγμή θόλωσα και την πυροβόλησα. Μετά από αυτό δε θυμάμαι τίποτα. Μετανιώνω για αυτό που έκανα», κατέθεσε όπως μετέδωσε το Mega.


Συχνοί καβγάδες

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 25χρονος είχε απειλήσει και είχε κινηθεί απειλητικά προς την 19χρονη. Μάλιστα, οι καυγάδες του ζευγαριού ήταν συχνοί, με τον 25χρονο να προχωρά σε απειλές.


Πριν από λίγους μήνες, τον Ιούλιο, και ενώ η 19χρονη ήτα στην εργασία της στην Ηγουμενίτσα για την καλοκαιρινή σεζόν, ο 25χρονος, ο οποίος έφτασε στην πόλη, φέρεται να της έστειλε απειλητικό μήνυμα ότι αν δεν τον συναντήσει θα πάει στη δουλειά της και θα τα «σπάσει όλα».


Ο φόβος της 19χρονης ήταν τέτοιος, που πήρε μαζί της στη συνάντηση μια φίλη της και έναν συνάδελφό της. Μετά τη συνάντηση, η νεαρή φέρεται να αποκάλυψε στον κύκλο της ότι η 25χρονος την απείλησε λέγοντάς της ότι θα της κάνει κακό, ακόμη και ότι θα την σκοτώσει.


Η ανάρτηση στο Facebook

Λίγο πριν παραδοθεί στην αστυνομία, ο 25χρονος έκανε ανάρτηση στα social media που διατηρούσε. Λίγες ώρες αφού πυροβόλησε θανάσιμα τη 19χρονη σύντροφό του, μέσα στο σπίτι του, έκανε μία ανάρτηση στο Facebook. Το story που εμφανίζεται στο προφίλ του δράστη, γράφει: «ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ. Δεν είχες καμία. Είχα μία. Αγαπούσα».


Και αυτή η ανάρτησή του στα social media έδειξε την.... αρρωστημένη ζήλια του ως αιτία που έφτασε να σκοτώσει την 19χρονη γυναίκα. Αυτό άλλωστε ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς λίγο πριν τον συλλάβουν, ότι τη ζήλευε. Ο 23χρονος, πυροβόλησε και σκότωσε μέσα στο σπίτι της τη 19χρονη με δύο σφαίρες στο κεφάλι.



Ένταση μεταξύ συγγενών

Αναμεσά σε μέλη των οικογενειών του 25χρονου και φίλους της 19χρονης το βράδυ του Σαββάτου σημειώθηκε ένταση στην αστυνομική διεύθυνση Πειραιά.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας της 19χρονης βρίσκεται στις φυλακές καθώς έχει συλληφθεί για υποθέσεις ναρκωτικών ενώ η μητέρα της είναι στην Αλβανία εκεί όπου θα γίνει και η κηδεία της.


Ο 25χρονος ζήτησε και πηρέ προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη στις 11 το πρωί.

1 σχόλιο:

  1. οι Αλβανοί σήμερα είναι όπως οι έλληνες πριν 20-30 χρόνια ! Θέλει καιρό να συνηθίσουν ότι οι γυναίκες ζητάνε εύκολα χωρισμό στις σχέσεις τους, πράγμα που οι άνδρες δυστυχώς δεν είναι εκπαιδευμένοι να δεχτούν εύκολα !
    Θέλει αρκετά χρόνια εκπαίδευσης η νεολαία για να το δεχτεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365