Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022

Αφανείς ήρωες οι φροντιστές του Αλμωπού (ΦΩΤΟ)

Αφανείς ήρωες
Από τους πλέον αφανείς ήρωες του Αλμωπού Αριδαίας, αποτελούν δυο νέα παιδιά που έχουν αναλάβει φροντιστές της ομάδας, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Ο Βασίλης και ο Παντελής έχουν τον δύσκολο ρόλο να είναι όλα στην εντέλεια από πλευράς ιματισμού, διευκολύνοντας αφάνταστα το τεχνικό team και τους ποδοσφαιριστές των κυανολεύκων, να είναι προσηλωμένοι στο δύσκολο έργο που επιτελούν.

Τα δύο νέα αυτά παιδιά πηγαίνουν πρώτοι στο γήπεδο και φεύγουν τελευταίοι αργά το βράδυ, φροντίζοντας τον ιματισμό της ομάδας, διατηρώντας τον χώρο των αποδυτηρίων καθαρό και αυτός είναι ο λόγος που οι ποδοσφαιριστές τους αγαπούν και μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για αυτούς, όπως και η διοίκηση που βλέπει να λειτουργούν όλα στην εντέλεια.

Σαφώς και τους αξίζουν συγχαρητήρια για το έργο που επιτελούν και δικαίως όλοι είναι ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες που προσφέρουν, στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Αλμωπού Αριδαίας.




5 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365