Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022

Δεν τα κατάφερε ο Εδεσσαϊκός, ισοπαλία με την Καστοριά (ΦΩΤΟ)

Το παιχνίδι ήταν καλό
Δραματικό παιχνίδι έγινε στην Έδεσσα, όπου ο Εδεσσαικός και ο ΑΣ Καστοριά 1980 αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2.

Το παιχνίδι ήταν καλό με τις δύο ομάδες να κυνηγούν την νίκη, ήταν αμφίροπο με ευκαιρίες εκατέρωθεν και τους φιλοξενούμενους να προηγούνται δυο φορές, αλλά οι γηπεδούχοι απάντησαν ισάριθμες φορές και μάλιστα την μία με παίκτη λιγότερο.

Φάσεις και γκολ:
Στο 3΄ο Σβίρος εκτέλεσε το πλάγιο άουτ από τα δεξιά και βρήκε τον Πάλλα, που πλάσαρε, η μπάλα βρήκε το κάθετο δοκάρι. 
Στο 26΄μετά από σέντρα του Καραγιάννη από τα αριστερά, ο Τσάνι έπιασε σουτ, η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς και κατέληξε κόρνερ.
Στο 29΄σε εκτέλεση φάουλ του Παναγιωτίδη, έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ. Στο 34΄ ο Τσάνι έκανε προσπάθεια από τα δεξιά, έσπασε στην περιοχή, αλλά απομάκρυναν οι αμυντικοί.
Στο 42΄ το σουτ του Μανακίτσα, απο τα αριστερά, έξω από την περιοχή, απέκρουσε δύσκολα ο Ηλιόπουλος.  
Στο 43΄εκτέλεση κόρνερ του Χασάι κι ο Μανακίτσας με σουτ από κοντά έγραψε  το 0-1 για τους γουναράδες.
Στο 47΄ωραία προσπάθεια του Ταρέλλι, το σουτ του οποίου έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο Ηλιόπουλος. 
Στο 49΄ ωραία προσπάθεια του Μαντού, ο οποιος πάσαρε κάθετα στον Πάλλα, μπερδεύτηκε ο Ηλιόπουλος, αλλά το πλασέ του Πάλλα έφυγε ελάχιστα άουτ. Στο 55΄ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Κυζιρίδης κι έφερε το παιχνίδι στα ίσα γράφοντας το 1-1.
Στο 57΄ το σουτ του Σαμαρά, έξω απο την περιοχή, απέκρουσε δύσκολα ο Κοσμίδης. Στο 60΄κίτρινη που ήταν η 2η και στην συνέχεια κόκκινη στον Σαμαρά. 
Στο 68΄ σουτ του Κυζιρίδη από καλή θέση έφυγε ψηλά άουτ.
Στο 72΄ μετά απο εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά ο Τσάνι πλάσαρε, αλλά ο Κοσμίδης απέκρουσε.
Στο 85' ο Ταρέλλι που έπιασε το σουτ, 
αλλά έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ.
Στο 90΄ο Παναγιωτίδης έγραψε το 1-2 για τους φιλοξενούμενους, παγώνοντας το γήπεδο, ωστόσο οι γηπεδούχοι βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και απάντησαν στις καθυστερήσεις με τον Τσάνι να ισοφαρίζει στο 90’+2’ και να γλυτώνει τον Εδεσσαϊκό από την ήττα.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Θεοδωρόπουλος, Δούμτσης (Φλώρινας), Γκόγκος (Ημαθίας)

Συνθέσεις:
ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ: (Γιώργος Καραϊσαρίδης)
Ηλιόπουλος, Πρέτσι, Κεσίδης, Μωυσίδης, Πελτέκης, Κυζιρίδης, Καραγιάννης, (73’ Ιωάννου), Μαγγίζης, Σούκιας, (64’ Ξανθόπουλος), Σαμαράς, Τσάνι

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: (Ηλίας Σολάκης)
Κοσμίδης, Σβίρος (24΄ Μαντώς), Τόζο, Χασάι (80΄ Μηλιάτης), Παναγιωτίδης, Ταρέλλι, Πάλλας, Ελευθεριάδης, Γκέγκας (71΄ Κυριακού), Μανακίτσας, Σαββόπουλος







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365