Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022

Ανακαλύφθηκε σορός νεαρής κοπέλας μέσα σε σακούλα σκουπιδιών στον ωκεανό

Οι αρχές προχώρησαν στην ταυτοποίηση της σορού
Στην ταυτοποίηση της σορού μιας γυναίκας που βρέθηκε μέσα σε σακούλα σκουπιδιών στον ωκεανό στην ακτή του Κόλπου της Φλόριντα από ψαράδες προχώρησαν οι αρχές.  Όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο του FBI στην Τάμπα, η σορός ανήκει στην 34χρονη Χέδερ Ρόουζ Στρίκλαντ.


Το πτώμα ανακάλυψε το περασμένο Σάββατο μέσα σε σακούλα σκουπιδιών μια ομάδα ψαράδων 13 μίλια ανοιχτά των ακτών.


Η 34χρονη Χέδερ Ρόουζ Στρίκλαντ εθεάθη τελευταία φορά στις 5 Δεκεμβρίου να φεύγει από το νοσοκομείο HCA Florida Largo.


Ο θάνατός της έχει χαρακτηριστεί ως «ύποπτος», με τους αξιωματούχους να περιμένουν την τοξικολογική έκθεση για τα αίτια θανάτου της.


Η κοπέλα, που καταγόταν από την περιοχή της Βόρειας Φλόριντα, είχε μετακομίσει στην περιοχή Clearwater-St Petersburg της δυτικής Φλόριντα πριν από πέντε χρόνια.


Οι γονείς της δήλωσαν ότι προσπαθούσαν να την πείσουν να επιστρέψει στη βόρεια Φλόριντα για να θεραπευτεί από τον εθισμό της στα ναρκωτικά και την ψυχική της ασθένεια.


Περνούσε «δύσκολες στιγμές» δήλωσε ο πατέρας της Τζον Στρίκλαντ στο WFLA.


«Την αγαπάμε πάρα πολύ. Ήταν ένας ευγενικός άνθρωπος. Είχε κάποια προβλήματα ψυχικής υγείας, αλλά ήταν ένας ευγενικός άνθρωπος και αυτό δεν αξίζει σε κανέναν».


Ο πατέρας της ευχαρίστησε τους ψαράδες που εντόπισαν τη σορό της. «Δεν θα είχε βρεθεί ποτέ. Ο Θεός φρόντισε να αποδοθεί δικαιοσύνη», υπογράμμισε ο πατέρας της.


Η οικογένειά της αναζητά δικαίωση για τον τραγικό θάνατό της, τονίζοντας ότι έχουν ελπίδες στις έρευνες του FBI.


«Τοποθετούν αφίσες, ενημέρωσαν για την υπόθεση τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Κάνουν ό,τι μπορούν. Και ήδη συγκεντρώνουν στοιχεία, καθώς μιλάμε, για τα τελευταία μέρη που βρέθηκε και τη ζωή της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365