Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022

Μαύρη μέρα για τον ΑΣ Πρόμαχοι - Τέλος από το πρωτάθλημα

Ανακοίνωση

Στενάχωρη και μαύρη μέρα για τον ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ καθώς σήμερα ανακοινώνει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει τις υποχρεώσεις του για την φετινή χρονιά.


Η ομάδα προσπάθησε να τραβήξει παίκτες το καλοκαίρι σε ένα πλάνο με έναν νέο προπονητή δεν τα κατάφερε με επιτυχία με αποτέλεσμα να μείνει πολύ μικρό το ρόστερ , τα συνεχόμενα παιχνίδια Τετάρτη-Κυριακή και οι πολλοί τραυματισμοί έκαναν ακόμα πιο δύσκολο το έργο και των παικτών αλλά και του προέδρου.


Παρόλα αυτά ο ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ θέλει να ευχαριστήσει όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν για την ομάδα και σε κάθε παιχνίδι πάρα τα προβλήματα έδιναν ότι είχαν για αυτή την φανέλα.


Ο ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ δεν πεθαίνει είναι μια από τις πιο ιστορικές ομάδες του νόμου και μετά από αυτή την παύση του μισού χρόνου που θα ακολουθήσει θα επιστρέψει δυνατότερος και θα ξεκινήσει μια νέα μεγάλη και ελπιδοφόρα προσπάθεια χτίζοντας γερές βάσεις από την αρχή!


Για το Δ.Σ.

Λευτέρης Μεσκίνης (Πρόεδρος)

9 σχόλια:

  1. Μαύρη μέρα για το ερασιτεχνικό γενικά. Μεγάλο χωριό και μεγάλη ομάδα θα επανέλθει σίγουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέρυσι η Ελπίδα και φέτος οι Πρόμαχοι.
    Και μιλάτε για του χρόνου κλπ κλπ.
    Αν όμως και έπρεπε να υπήρχε τιμωρία π.χ ξεκίνημα με - 15-20 πόντους, τότε δεν θα γίνονταν τέτοια μασκαραλικια. Καληνύχτα και όνειρα γλυκά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποια νεα αρχη; Ας αφησει την ομαδα ο προεδρος που την κατεστρεψε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κρίμα.
    Τελικά, φαίνεται ότι η απόφαση για έναν όμιλο, με τα συνεχόμενα παιχνίδια, μάλλον θα δημιουργήσει προβλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελικά ισχύει ότι με πορδές αυγά δεν βάφονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βγάλτε τη χολή σας αράδα τώρα, ποντίκια του ίντερνετ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο καρρα 2 στα 2 μετά τι ριζοχωρι καις και τους προμαχους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο προπονητής σας φταίει που το μεγαλύτερο χωριό της Αλμωπίας δεν μπορεί να μαζέψει 20 ποδοσφαιριστές για να κάνει ομάδα! Όλοι ξέρουν που είναι το πρόβλημα και κανείς δεν έκανε τίποτα. Το λογικό ήταν να μην μπορεί να κατέβει η ομάδα με 10 παίκτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σοβαρευτείτε εκεί στους Προμάχους και μάθετε από τα λάθη σας. Ο προπονητής μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου που είχε παίκτες στο γήπεδο δούλεψε και σωστά και υπεύθυνα. Μετά είχε συνέχεια 5-7 παιδιά. Μην ξεχνάτε ότι η ομάδα στο Τουρνουα του χωριού ήταν πολύ καλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365