Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

Νέα Σμύρνη: Πιθανό η διπλή εκτέλεση να συνδέεται με δολοφονία στην Αλβανία

Σύμφωνα με τα αλβανικά ΜΜΕ

Το ενδεχόμενο η διπλή εκτέλεση που έγινε το βράδυ της Κυριακής (18.12.2022) σε καφετέρια στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, να συνδέεται με δολοφονία που σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες στα Τίρανα, ερευνούν οι αρχές. 


Όπως σας είχε ενημερώσει το newsit.gr, ο 41χρονος Kreshnik Cercizag, αλβανικής καταγωγής, ο οποίος δέχθηκε πέντε σφαίρες στο κεφάλι, είχε απασχολήσει την αστυνομία στο παρελθόν, καθώς είχε καταδικαστεί για λαθροδιακίνηση, ναρκωτικά και ληστείες.


Την περασμένη Παρασκευή (16.12.2022), δολοφονήθηκε μέσα σε μπαρ ο Edmond Papa, ιδιοκτήτης ξενοδοχείου που βρίσκεται στους Αγίους Σαράντα. Ο 49χρονος δέχθηκε πολλές σφαίρες και διακομίσθηκε σε νοσοκομείο, όπου υπέκυψε στα τραύματα του. Στην Ελλάδα, είχε καταδικαστεί για διακίνηση ναρκωτικών.


Σύμφωνα με τα αλβανικά ΜΜΕ, δεν αποκλείεται τα θύματα να ήταν μέλη του ίδιου κυκλώματος ναρκωτικών και να εκτελέστηκαν από ομοεθνείς τους. 


Να σημειωθεί, ότι στην Αλβανία έχει ξεσπάσει “πόλεμος” μεταξύ κυκλωμάτων ναρκωτικών, καθώς έκαναν… φτερά 700 κιλά κάνναβης, ένα φορτίο για το οποίο ήταν υπεύθυνος ο επιχειρηματίας που δολοφονήθηκε στα Τίρανα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365