Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022

Νέες κραυγές για την διαιτησία στην ΕΠΣ Πέλλας - Ανακοίνωση του Άρη Αμπελειών

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας

Συνεχίζονται οι κραυγές για την διαιτησία στην ΕΠΣ Πέλλας και αυτή την φορά ήταν η σειρά του Άρη Αμπελειών να εκδώσει ανακοίνωση διαμαρτυρίας.


Δείτε την ανακοίνωση:


«Μετά τα γεγονότα στον αγώνα της ομάδας μας εναντίον του Απόλλων Κρυας Βρύσης αισθανόμαστε την ανάγκη απέναντι στην ιστορία του συλλόγου, καθώς επίσης και από σεβασμό στους ανθρώπους που στηρίζουν την προσπάθεια του σωματείου μας, να επισημάνουμε τα κραυγαλέα διαιτητικά λάθη, τα οποία αλλοίωσαν το αποτέλεσα σε ένα αν μη τι άλλο πολύ θεαματικό παιχνίδι που οι φίλαθλοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν.


Θεωρούμε ότι ο διαιτητής που ορίστηκε για να διευθύνει το παιχνίδι κ.Μπουρλόυσκι στάθηκε ανεπαρκής για να διαιτητεύσει το συγκεκριμένο αγώνα και καλούμε τους υπευθύνους της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ να είναι προσεκτικότεροι στις επιλογές τους.
Ζητάμε την εξαίρεση του συγκεκριμένου διαιτητή από τους αγώνες του ΑΡΗ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ


Με τα παραπάνω δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να μειώσουμε την πολύ καλή προσπάθεια του ΑΠΟΛΛΩΝ και τους συγχαίρουμε για τη σημερινή τους νίκη.
Παρόλα αυτά θεωρούμε ότι οι αποφάσεις του διαιτητή έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για την εξέλιξη του αγώνα και το τελικό αποτέλεσμα.


Καλούμε την ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ και την Επιτροπή Διαιτησίας να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες απου θα διασφαλίζουν τα σωματεία, τους αθλητές, την ισότιμη και ομαλή διεξαγωγή των αγώνων».
ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

10 σχόλια:

  1. Τόρα θα συγκινήθηκε ο καρακελιδης με την ανακοίνωση.εδω σε λίγο θα επαναφέρει τον θεολόγου αρκεί να κάνει ορισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΜΠΟΥΡΛΟΥΤΣΚΙ ΕΙΧΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΠΕΡΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕ, ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΦΡΟΝΤΗΣΤΗΡΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή ησυχία είχαμε όσο δεν έπαιζε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λάθος της ΕΠΣ που δεν βάζει παρατηρητές διαιτησίας και στην Α κατηγορία και οι διαιτητές κάνουν ότι θελουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εδώ δεν έχει παρατηρητές στην Α1 βλέπε Πέλλα ΑΣ Γιαννιτσά αύριο εσείς θέλετε στην Α? οι άνθρωποι είναι απαράδεκτοι καλό σας βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παρατηρητές έχει όπως καινούργιοι είναι οι Κατεριαδης Σιπκας Ταγκαλιδης αλλά δεν τους βάζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΠΟΥΡΛΟΥΤΣΚΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΜΠΑΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επειδή είδα το παιχνίδι η καταγγελία των Αμπελειών έχει αρκετό δικαιο γιατί ο διαιτης αποδείχθηκε λίγος για την αναμέτρηση πως να το κάνουμε δεν μπορεί ο άνθρωπος έπρεπε να το παίξει ποιο εμπειρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΘΑ ΕΧΟΕ ΚΡΙΣΙΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όταν ο Αντώνιου στην βράβευση του πρώτου αγώνα που έδωσε η κρύα Βρυση γύρισε και είπε :είναι δεδομένη η άνοδο της .. Ε από αυτό καταλαβαίνεις ότι το αγώνα τον χάνεις πριν αρχίσει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365