Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

Στις καθυστερήσεις χαμογέλασε στο Μαυροβούνι ο ΑΣ Σεβαστιανά

Στις καθυστερήσεις χαμογέλασε στο Μαυροβούνι ο ΑΣ Σεβαστιανά
Μεγάλο παιχνίδι έγινε στο Μαυροβούνι, όπου ο ΑΣ Σεβαστιανά 2018 πήρε μεγάλη νίκη με σκορ 4-3 επι της αξιόμαχης τοπικής Δόξας, πετυχαίνοντας το νικητήριο τέρμα στις καθυστερήσεις.

Το παιχνίδι τα είχε όλα, θέαμα, συνεχείς διακυμάνσεις και ανατροπές στο σκορ, ένταση και πάθος μέσα σε αθλητικά πλαίσια.

Στο πρώτο ημίχρονο και μετά τα αναγνωριστικά πρώτα λεπτά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αξιοποιήσουν την επιθετικότητα τους στο 18’ με τον Ρίντι Μπούσι να δίνει το προβάδισμα στους μαυραετούς, ωστόσο η αντίδραση των φιλοξενουμένων δεν άργησε να έρθει και στο 22’ ο Θανάσης Μπουτκάρης έφερε το ματς στα ίσα, γράφοντας το 1-1.

Στην συνέχεια η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω και οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φτάσουν στη ανατροπή του σκορ με τον Ντανιέλ Σκοπέτσι να παγώνει το γήπεδο στο 34’ γράφοντας το 1-2 για την ομάδα του. Οι γηπεδούχοι αντεπιτέθηκαν εκ νέου και κατάφεραν να ισοφαρίσουν λίγο πριν το ημίχρονο στο 43’ και πάλι με τον Ρίντι Μπούσι.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 54’με τον Κώστα Σνάλλα να πετυχαίνει το 3-2, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταιος τους λέξη και αφού αρχικά ισοφάρισαν με τον Θανάση Μπουτκάρη στο 66’, κρατούσαν τα καλά για το τέλος και συγκεκριμένα για το 90’+2’ όταν ο Δημήτρης Αποστόλου έγραψε το 3-4 οαγώνοντας το γήπεδο, μέσα σε έξαλλα πανηγύρια συμπαικτών κσι φιλάθλων του ΑΣ Σεβαστιανά.
Διαιτητές ήταν οι κ.κ Σιδηρόπουλος, Σίπκας, Μανωλάκης, έβγαλαν μια δύσκολη αναμέτρηση, χωρίς προβλήματα.

Δόξα: (Γιώργος Κοκόζογλου)
Τζίγκας, Στεφάνου, Μπούτσι, Τσίκος, Σοσάρι,  Πίττας, Σπανίδης, Τσαβδάρης, (63’ Θεοδώρου), Καραπατάκης, Σνάλλα,  Φαφούτης, (67’ Αλμαλής).

ΑΣ Σεβαστιανά: (Αβραάμ Πετρίδης)
Σαρίδης, Παπαδόπουλος Δ., (61’ Κάλα), Παπαδόπουλος Ι., Σαββίδης, (79’ Τσαούσης), Καραγιαννίδης, (87’ Παπαδόπουλος Α.), Χατζηδημητριαδης, Θεοδώρου Γ., (61’ Γιόφτσης), Σκοπέτσι, (79’ Αποστόλου),  Θεοδώρου Α., Πληκαδίτης, Μπουτκάρης.

4 σχόλια:

  1. Το μόνο θετικό σημείο για την Δόξα Μαυροβουνίου είναι ότι οι 10 στους 11 στην αρχική 11αδα, είναι παιδιά από το χωριό. Έτσι πρέπει να λειτουργεί το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό είναι σωστό - αυτό είναι σωστό, μόνο με ξένους στο ερασιτεχνικό. Ένας μόνο από το Μαυροβούνι, μόνο ένας στην 11αδα μωρέ;

      Διαγραφή
  2. Έχετε έναν παίχτη μόνο το 6 εκμεταλλευτείτε τον τουλάχιστον γιατί αν σας φύγει θα κλαίτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κοκοζογλου γλου γλου γλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365