Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

Νέος τεχνικός στον ΠΑΟΚ Δυτικού

Νέος τεχνικός στον ΠΑΟΚ Δυτικού
Με τον Κώστα Χαρμάνα συμφώνησε η διοίκηση του ΠΑΟΚ Δυτικού και έτσι ο Γιαννιτσιώτης τεχνικός θα κάθεται στον πάγκο του Δικεφάλου για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ έχει εμπειρίες καθώς έχει θητεύσει σε αξιόλογες ομάδες όπως, Άρης Αμπελειών, Νίκη Αξού, ΑΕΚ Καρυώτισσας, Δόξα Μελισσίου.

Μετά τις επαφές των δύο πλευρών αποφασίστηκε η συνεργασία τους, με σκοπό τις καλές εμφανίσεις και φυσικά αν είναι εφικτό το κάτι παραπάνω, σίγουρα δεν θα πουν όχι στον ΠΑΟΚ Δυτικού.

7 σχόλια:

  1. Που κατάντησες χαρμάνια στο Δυτικό κ πολύ σου είναι.φιλος από αμπελιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα τα πούμε στο κύπελλο αδερφέ , α ναι ξέχασα… έχασες . Αντί βα προσβάλεις περίμενε να δεις τα αποτελέσματα! Mr from stafylia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 5-2 και διπλό απλά πράγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάνε την προετοιμασία που έκανες και στης αμπελειες ξέρεις εσυ … ααα και να μην ξεχάσω πες τους ότι έχεις να οργώσεις χωράφια αν δεν πας σε καμία προπόνηση …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέχασες να πεις και για τα παιχνίδια CL τρίτη τετάρτη

      Διαγραφή
  5. Βρεθήκατε δύο τρία βλαμμένα να σχολιάσετε για τον Χαρμανα για την ανυπαρξία σάς.. αααα και να μήν ξεχάσω έχει κάτι δελτία ξεχασμένα πάνω στην επς από αυτά που πήγατε το Νοέμβριο νά μήν ξεχάσετε να τα πάρετε τόν Ιανουάριο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και για πες φίλε μου ο κύριος χαρμανακος έχει κάρτα προπονητή

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365