Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022

Πήρε τον βαθμό στην Χαλκιδική ο Εδεσσαϊκός

Πήρε τον βαθμό στην Χαλκιδική ο Εδεσσαϊκός

Τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι  ΑΟ Χανιώτης, στο γήπεδο της Κασσάνδρας Χαλκιδικής απέσπασε ο Εδεσσαϊκός καθώς έμεινε στο ισόπαλο 0-0 μετά από μεγάλη μάχη.

Το παιχνίδι ήταν δυνατό με τις δύο ομάδες να παρουσιάζονται ισάξιες στον αγωνιστικό χώρο στο μεγαλύτερο διάστημα, ευκαιρίες δημιούργησαν κι έχασαν τόσο οι γηπεδούχοι με τον Τοπούζη, όσο και οι φιλοξενούμενοι με τους Σούκια και Τσάνι.

Έτσι όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση το τελικό 0-0 κρίνεται δίκαιο.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Αγρίμης, Τυριακίδης, Παντικίδης (Μακεδονίας)

Συνθέσεις:

ΑΟ Χανιώτης: (Τάσος Δούμας-Βασίλης Μπούρκας)

Συλλέκτης, Αγγελίδης, Αναγνώστης, Ράντζα, Τρόκας, Κουτσικοβαγγέλης, Αλωπούδης, (75’ Κράββαρης), Κεφαλάς, (46’ Κανάνι), Τοπούζης, Βαταμίδης, (46’ Λάλκοβιτς), Φούσκας, (60’ Καραγιάννης).


Εδεσσαϊκός: (Γιώργος Καταϊσαρίδης)

Ηλιόπουλος, Πρέτσι, Πελτέκης, Μαγγίζης, Μωυσίδης, Κεσίδης, Ξανθόπουλος,, Τσάνι, Καραγιάννης, (70’ Πέλκας), Κυζιρίδης, (85’ Παρασίδης), Σούκιας,(75’ Ιωάννου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365