Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022

ΝΔ: Αναστέλλεται η κομματική ιδιότητα της Σπυράκη με απόφαση Μητσοτάκη – Εκτός ψηφοδελτίων όσο διαρκεί η έρευνα

Εκτός ψηφοδελτίων όσο διαρκεί η έρευνα

Με απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, αναστέλλεται η ιδιότητα του μέλους της Νέας Δημοκρατίας της Ευρωβουλευτή Μαρίας Σπυράκη, μέχρι να ολοκληρωθεί η διερεύνηση υπόθεσης για την οποία ελέγχεται.


Όσο διαρκεί η ανωτέρω απόφαση της αναστολής, η Μαρία Σπυράκη δεν θα είναι υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Θεσσαλονίκης στις επόμενες εθνικές εκλογές.


Σε δηλώσεις σήμερα το πρωί στο Open η Μαρία Σπυράκη είχε πει πως θα ζητούσε και η ίδια την αναστολή της κομματικής της ιδιότητας, μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα για την υπόθεση.


Σχετικά με την υποψηφιότητά της στις εθνικές εκλογές, στην Α’ Θεσσαλονίκης, με τη Νέα Δημοκρατία, η οποία ανακοινώθηκε στις 24 Νοεμβρίου μετά από συνάντηση που είχε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η κα Σπυράκη υπογράμμισε στο Open πως όλα θα εξαρτηθούν από το πόσο γρήγορα θα προχωρήσει η έρευνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365