Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022

Απίστευτη οικογενειακή τραγωδία - Τρία αδέρφια νεκρά μέσα σε λίγα χρόνια

Τον άτυχο άνδρα εντόπισαν συγγενικά του πρόσωπα
Θλίψη για το οικογενειακό δράμα μιας οικογένειας από την Μεσαρά Κρήτης. Έχουν πεθάνει και τα τρία παιδιά της μέσα σε λίγα χρόνια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Cretalive, ένας 35χρονος άνδρας εντοπίστηκε απαγχονισμένος μέσα στο σπίτι του.

Τον άτυχο άνδρα εντόπισαν συγγενικά του πρόσωπα, που ειδοποίησαν τις αρχές, ωστόσο για τον 35χρονο ήταν ήδη αργά!

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, πρόκειται για το τρίτο παιδί της οικογένειας που φεύγει από την ζωή τόσο νωρίς και με τραγικό τρόπο.

Ο αδελφός του είχε δολοφονηθεί πριν από περίπου 6 χρόνια στην Γερμανία, όπου διέμενε, ενώ και η αδελφή του είχε χάσει την ζωή της σε πολύ μικρή ηλικία σε τροχαίο δυστύχημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365