Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022

Τιμούν την Πέλλα στις Εθνικές Κατηγορίες

Μόνο συγχαρητήρια αξίζουν σε αυτά τα παιδιά
Επιτυχημένο το ντεμπούτο του Εδεσσαίου ρέφερι Άκη Αργυρού στην SL2 και συγκεκριμένα στο παιχνίδι ΑΕ Λάρισα - Θεσπρωτός, την περασμένη Κυριακή.

Σαφώς και αποτελεί τιμή για το ποδόσφαιρο της Πέλλας όταν υπάρχει εκπροσώπηση σε πανελλήνιο επίπεδο, ενώ να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι πρώτος βοηθός ήταν ο Αθανάσιος Δέλλιος κι αυτός εκπρόσωπος του ποδοσφαίρου της Πέλλας, ο οποίος τα πήγε περίφημα για μια ακόμη φορά και επίσης 4ος διαιτητής ήταν ο Μελέτιος Γιουματζίδης, που κι αυτός εκτέλεσε άψογα το έργο του, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Μόνο συγχαρητήρια αξίζουν σε αυτά τα παιδιά που δίνουν τον δικό τους καθημερινό αγώνα για να πετύχουν την ατομική τους διάκριση, σε έναν δρόμο που μόνο ροδοπέταλα δεν είναι στρωμένος, τιμώντας επάξια το ποδόσφαιρο της Πέλλας.





Δέλλιος - Αργυρός


Γιουματζίδης


4 σχόλια:

  1. οι συνθήκες βελτιώνονται αλλά διαιτητές δεν υπάρχουν!!! Στην Αλμωπία θα έπρεπε να έχουμε περισσότερα νέα παιδιά στη διαιτησία !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποδοσφαιριστες δεν έχει, διαιτητές θα είχε;;

      Διαγραφή
  2. Δέλλιος και Αργυρός καλοί διαιτητές και σωστοί στην συμπεριφορά τους προς τους παίκτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κ γιουματζιδης θεωρώ άψογος σαν χαρακτήρας πρώτα κ σαν διαιτητής επίσης.ευχομαι κ στα 3 παιδιά υγεία κ επιτυχίες πάντα....

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365