Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022

Διπλό κορυφής ο ΑΣ Γιαννιτσά

Σημαντικό διπλό ο ΑΣ
Σπουδαία εμφάνιση και μεγάλη νίκη για τον ΑΣ Γιαννιτσά στον Άγρα, όπου επικράτησε με σκορ 2-0 του Άρη Νησίου και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό και οι δύο ομάδες έδειξαν ότι δικαίως βρίσκονται ψηλά στην βαθμολογία και πρωταγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Α1.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τους φιλοξενούμενους πάντως να είναι ουσιαστικοί στις ευκαιρίες που δημιούργησαν και να σκοράρουν στο 22’ με τον Αντώνη Παρσόπουλο για το 0-1 και στο 38’ με τον Κώστα Σοφιανίδη που πέτυχε το 0-2, με αποτέλεσμα να παίρνουν σημαντικό προβάδισμα για το τρίποντο.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι προ του φάσματος της ήττας αντεπιτέθηκαν, είχαν μια φλύαρη υπεροχή χωρίς τος μεγάλες ευκαιρίες σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που όχι μόνο ήταν ανίκητοι αμυντικά, αλλά ήταν φωτιά στις αντεπιθέσεις και έχασαν δυο-τρείς ευκαιρίες για να αυξήσουν το σκορ.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Λαμπρίδης, Δέλλιος, Αδραμάνης.


Δείτε τις φωτο:















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365