Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 19/12 Κριός 

Η δυσαρμονία στη σχέση σου, σε κάνει να νιώθεις άβολα σήμερα. Βαθιά μέσα σου, ξέρεις ότι είσαι τουλάχιστον εν μέρει υπεύθυνη για τη ρήξη. Τώρα είναι καιρός να συζητήσετε μεταξύ σας τα πράγματα και να δείτε αν μπορείτε να συμβιβαστείτε.
Δεν θα δυσκολευτείτε να βρείτε κοινά σημεία αρκεί να συμπεριφέρεστε με σεβασμό ο ένας απέναντι στον άλλον. Άκουσε την πλευρά του και δείξε την υπομονή που τόσο θαυμάζεις σ’ αυτόν. 

ζώδια σήμερα ταύρος

Φρόντισε να τα πηγαίνεις καλά με τους άλλους σήμερα. Δεν είναι δύσκολο για σένα αφού είσαι από τη φύση σου ώριμη.
Αν όμως σε πιάσει το πείσμα σου τότε δύσκολα να παραμείνεις ήρεμη και χαλαρή. Κάνε μια προσπάθεια να δώσεις στους άλλους πολλά περιθώρια.
Αν πραγματικά χρειάζεται να υπερασπιστείς κάτι, κάνε το όσο πιο απαλά γίνεται και εξήγησε τους λόγους που το κάνεις.

ζώδια σήμερα 19/12 Δευτέρα δίδυμοι

Κάθε εκδήλωση που περιλαμβάνει άλλα άτομα σήμερα – από μια επαγγελματική συνάντηση μέχρι ένα ραντεβού – θα πάει καλά. Το έξυπνο μυαλό σου εργάζεται, δημιουργεί συνδέσεις και βρίσκει γρήγορες απαντήσεις. Μακάρι να ήταν και οι άλλοι το μισό πολυμήχανοι από ό,τι είσαι εσύ! Μην ανησυχείς λοιπόν… γιατί θα κάνεις μεγάλη εντύπωση σήμερα. Είναι η μέρα σου! 

ζώδια σήμερα καρκίνος

Μια διαφωνία με τον σύντροφό σου ή ένα συνεργάτη σου σε κάνει να θέλεις να τρέξεις και να κρυφτείς στο καβούκι σου. Αν όμως είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, θα συνειδητοποιήσεις πως είσαι συνυπεύθυνη για την κατάσταση. Μπορεί να είχες καλές προθέσεις, όμως τώρα πρέπει να ζητήσεις συγγνώμη και να βρεις τρόπο να ξεκινήσεις πάλι μια συζήτηση. Εξάλλου θέλεις όλοι να τα πάτε καλά.

ζώδια σήμερα λέων

Η δημιουργικότητά σου σε ευχαριστεί σήμερα. Οποιαδήποτε δραστηριότητα είναι διασκεδαστική, γιατί αφυπνίζει τις αισθήσεις σου. Ακόμα καλύτερα θα ήταν αν μοιραζόσουν αυτή την εμπειρία με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Τα καλλιτεχνικά έργα, σου επιτρέπουν να εκφράσεις μέρη του εαυτού σου που συνήθως αγνοείς. Κυνήγησε οτιδήποτε κεντρίζει τη φαντασία σου σήμερα!

ζώδια σήμερα παρθένος

Κανονικά δεν είσαι συναισθηματικός τύπος, αλλά σήμερα, η ομορφιά έχει μια ήρεμη επίδραση πάνω σου. Ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα αγγίζει στην ψυχή σου και ένα έργο τέχνης είναι ασυνήθιστα ελκυστικό. Η παρέα των φίλων σου, είναι επίσης ιδιαίτερα ειρηνική. Αν προκύψει μια διαφωνία, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις, είναι να παραμείνεις ήρεμη και λογική. Έτσι θα επαναφέρεις την ευχάριστη ατμόσφαιρα το συντομότερο δυνατό. 

ζώδια σήμερα 19/12 Δευτέρα ζυγός

Είναι πολύ σημαντικό να τα πας καλά με τους άλλους σήμερα. Μην παραλείπεις όμως να υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου όταν χρειάζεται. Οι συγκρούσεις και οι διαφωνίες είναι απαραίτητο μέρος της ζωής. Κι εσύ ξέρεις πώς να πεις την άποψή σου με ευγενικό και περιεκτικό τρόπο. Χρησιμοποίησε αυτήν την ικανότητα σήμερα. Θα είναι η αρχή ενός νέου, πιο δυναμικού εαυτού σου. 

ζώδια σήμερα σκορπιός

Βρίσκεσαι σε πνεύμα συνεργασίας σήμερα. Δεν υπάρχει κρυφή ατζέντα – απλά θέλεις να τα πηγαίνεις καλά με τους ανθρώπους της καθημερινότητάς σου, γιατί είναι πολύ πιο ευχάριστο έτσι. Οι άνθρωποι μπορεί να εκπλαγούν αν σε δουν τόσο ευχάριστη, καθώς συχνά πιέζεις γι’ αυτό που θέλεις, είτε με διακριτικό είτε με φανερό τρόπο. Τώρα όμως είσαι πρόθυμη να δώσεις λίγο έδαφος για να πετύχεις την αρμονία. 

ζώδια σήμερα τοξότης

Οι σχέσεις σήμερα, έχουν να κάνουν με το συμβιβασμό. Όμως έχεις καλή διάθεση και είναι εύκολο να υποχωρήσεις γιατί δεν ανησυχείς μήπως χάσεις κάτι. Θέλεις ειλικρινά όλοι στη ζωή σου να τα πάνε καλά κι έχεις αυτόν τον στόχο σε υψηλή προτεραιότητα. Δεν ανησυχείς για παραχωρήσεις σε μικρότερα ζητήματα. Αυτό ακριβώς κάνουν οι καλοί φίλοι. 

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Μπορεί να νιώσεις λίγο μόνη σήμερα. Συνήθως ασχολείσαι με την δουλειά, για να αποσπάσεις την προσοχή σου! Όμως μια πολύ καλύτερη λύση είναι να απευθυνθείς σε κάποιον. Κάλεσε έναν φίλο και δειπνήστε μαζί. Δώσε μια μεγάλη αγκαλιά στο ταίρι σου ή το παιδί σου. Αν σου λείπει η ανθρώπινη συντροφιά, τίποτα δεν είναι καλύτερο από το να περάσεις λίγο ποιοτικό χρόνο με τους δικούς σου ανθρώπους. 

ζώδια σήμερα 19/12 Δευτέρα υδροχόος

Απολαμβάνεις μεγάλη ευχαρίστηση σήμερα όταν περνάς χρόνο με άλλους ανθρώπους. Συχνά προτιμάς να δουλεύεις μόνη σου, για να διοχετεύεις άμεσα την δημιουργικότητά σου στα έργα σου. Όμως τώρα, ακούς τις συζητήσεις και τις ιδέες των άλλων και συνειδητοποιείς ότι μπορεί να είναι αρκετά διεγερτικές. Ίσως σκεφτείς ένα ομαδικό έργο ή στρατολογήσεις μερικά άτομα για να σε βοηθήσουν σε κάτι που ήδη εργάζεσαι. Δοκίμασέ το! 

ζώδια σήμερα ιχθύες

Δυσκολεύεσαι να πεις όχι σήμερα, γιατί θέλεις να ευχαριστήσεις τους πάντες. Είναι φυσικό να εύχεσαι να τους βοηθάς όλους, αλλά αυτό δεν είναι δυνατό. Ζύγισε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα όταν κάποιος σου ζητήσει κάτι. Αν σε ωφελήσει…τότε όλα είναι καλά. Αν όμως συνειδητοποιήσεις ότι δεν μπορείς ή δεν θέλεις, τότε να είσαι ειλικρινής. Δεν χρειάζεται να υπερβείς τις επιθυμίες ή τις δυνατότητές σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365