Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Ανακοίνωσε προπονητή η Νίκη Καλής

Ανακοίνωσε προπονητή η Νίκη Καλής 
Την συμφωνία της με τον τεχνικό Νίκο Αντωνά ανακοίνωσε η Νίκη Καλής, μετά το διαζύγιο με τον Μπάμπη Κρητίδη.

Ο Καλυβιώτης τεχνικός που φημίζεται για την εργατικότητα του και τον ήρεμο χαρακτήρα του θα προσπαθήσει να ξεκολλήσει την ομάδα από τα χαμηλά της βαθμολογίας, μέσα από την δουλειά και τις εμπειρίες που διαθέτει από τις προηγούμενες θητείες του σε αξιόλογες ομάδες, ενώ τα τελευταία χρόνια βρέθηκε στον πάγκο του Άρη Λιπαρού και παλιότερα δούλεψε σε Ηρακλή Άσπρου, Άρη Πρ. Ηλία, Δόξα Μανδάλου, ΓΑΣ Κοπανού Ημαθίας, Φίλιππο Σταυροδρομίου, Απόλλων Καλυβίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365