Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022

Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: «Είσαι τελειωμένη» είπε ο γιος πριν σκοτώσει τη μητέρα του με κουζινομάχαιρο

Ο 29χρονος γιος σκότωσε την 60χρονη μητέρα του
Νέα στοιχεία και μαρτυρίες για το έγκλημα στη Θεσσαλονίκη. Ο 29χρονος γιος σκότωσε την 60χρονη μητέρα του και παρέμεινε στο διαμέρισμα μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί…

«Είσαι τελειωμένη» φέρεται, σύμφωνα με γείτονες, να ήταν τα τελευταία λόγια του 29χρονου άνδρα που σκότωσε τη μητέρα του στη Θεσσαλονίκη, λίγο πρίν διαπράξει το έγκλημα. Συγκλονισμένοι οι γείτονες της άτυχης 60χρονης, μία μέρα μετά το έγκλημα, τονίζουν στο newsit.gr πως πρόκειται για μία ήσυχη οικογένεια που δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα, ωστόσο το χθεσινό απόγευμα ο καυγάς μεταξύ μητέρας και γιου έγινε αντιληπτός σε όλους. 

Ένοικοι φέρεται να άκουσαν τον 29χρονο γιο κατα τη διάρκεια του καυγά να φωνάζει χαρακτηριστικά στη μητέρα του με έντονο τρόπο τη φράση: «είσαι τελειωμένη» και λίγη ώρα αργότερα η 60χρονη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή. Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκε ένα μαχαίρι κουζίνας με ίχνη αίματος, με το οποίο ο 29χρονος άνδρας φέρεται να κατάφερε αρκετά χτυπήματα στην άτυχη γυναίκα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να χρησιμοποίησε και ένα θλών όργανο με την οποία τη χτύπησε κατά τη διάρκεια του έντονου καυγά τους. 

Ο 29χρονος που σύμφωνα με πληροφορίες έχει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα για τα οποία φέρεται να λάμβανε και φαρμακευτική αγωγή, συνελήφθη και με εντολή εισαγγελέα διατάχτηκε η εξέταση του απο ψυχιάτρους, οι οποίοι αποφάσισαν τον εγκλεισμό του σε ψυχιατρική κλινική. Η νεκροψία-νεκροτομή που θα πραγματοποιηθεί σήμερα θα δώσει περισσότερο φως στα αίτια θανάτου της άτυχης 60χρονης.


«Ήρθαν δυο ασθενοφόρα, μετά την Αστυνομία. Άκουσα κάτι φωνές. Τον 29χρονο τον γνώριζα φυσιογνωμικά μόνο, αλλά δεν είχε δώσει ποτέ τέτοιο δικαίωμα. Δεν είχαν δώσει δικαιώματα στην γειτονιά… ήταν ένα μεγάλο σοκ για όλους» αναφέρουν καταστηματάρχες και κάτοικοι της περιοχής στο newsit.gr…

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας, ο 29χρονος, βρισκόταν μέσα στο διαμέρισμα όταν έφτασαν οι αστυνομικοί και συνελήφθη. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για ανθρωποκτονία με δόλο και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Ο συλληφθείς μεταφέρθηκε σε Ψυχιατρική Κλινική όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365