Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022

Ενδοοικογενειακή βία: Έγκυος σακάτεψε με ρόπαλο τον άντρα της μετά από άγριo καυγά

Η γυναίκα πήρε κάποια στιγμή ένα ξύλινο ρόπαλο και άρχισε να χτυπάει τον 29χρονο
Η έγκυος πήρε το ρόπαλο και επιτέθηκε στον σύζυγό της, μέσα στο σπίτι τους, στο Ηράκλειο. Προβληματίζουν την αστυνομία τα αλλεπάλληλα περιστατικά για ενδοοικογενειακή βία…

Η 26χρονη έγκυος άρχισε να τσακώνεται με τον άντρα της, μέσα στο σπίτι που έμεναν στο Ηράκλειο και ο καυγάς τους ξέφυγε γρήγορα. 

Η γυναίκα πήρε κάποια στιγμή ένα ξύλινο ρόπαλο και άρχισε να χτυπάει τον 29χρονο στο πρόσωπο και στο σώμα. Αμέσως μετά ειδοποιήθηκε η αστυνομία. Η νεαρή γυναίκα ζήτησε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο για να διαπιστωθεί αν μετά τα όσα έγιναν είχε πάθει κάτι το έμβρυο που κυοφορεί. Όταν διαπιστώθηκε πως όλα ήταν καλά η ίδια οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα, όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της.

Χτύπησε το σύντροφό της με ρόπαλο αφού πρώτα τον εξύβρισε. Το περιστατικό έγινε στη 01.30 τη νύχτα της Τετάρτης 21 Δεκεμβρίου στο Ηράκλειο με θύμα το σύντροφό της ηλικίας 29 ετών, ο οποίος και ενημέρωσε τις Αρχές.

Ο ίδιος κάλεσε την αστυνομία και η 26χρονη πριν συλληφθεί ζήτησε να πάει στο νοσοκομείο γιατί είναι έγκυος 3 μηνών. Αφού της έγιναν όλες οι εξετάσεις, η 26χρονη οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο και συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση, παράβαση του νόμου περί όπλων.

Σύμφωνα με το creta24.gr, οι αστυνομικοί κατάσχεσαν και το ξύλινο ρόπαλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365