Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ακρίτας Σωσάνδρας - Μέγας Αλέξανδρος Όρμας 1 - 1 / Μοιρασιά στην Σωσάνδρα

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Σάκη Αργυρίου για το Aridaia365
Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι της Αλμωπίας, όπου ο Ακρίτας Σωσάνδρας και ο Μέγας Αλέξανδρος Όρμας, αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 και μοιράστηκαν τους βαθμούς μετά από ενδιαφέρον παιχνίδι.

Στο πρώτο ημίχρονο το θέαμα ήταν μέτριο, χωρίς φάσεις με τους γηπεδούχους να έχουν μια φλύαρη κατοχή μπάλας, αλλά να μην απειλούν την οργανωμένη αμυντική γραμμή των γηπεδούχων.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε ιδιαίτερα, οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν μια φλύαρη υπεροχή, οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα σε μια αντεπίθεση τους, ωστόσο οι γηπεδούχοι με γκολ στο τέλος έφεραν το ματς στα ίσα

Στο 68’ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο γκολ όταν ο Μάρκου ελίχθηκε ωραία και προσπάθησε να πλασάρει ανεπιτυχώς όμως, ωστόσο η μπάλα στρώθηκε στον Γιώργο Νάνο που κυνήγησε την φάση και σε κενή εστία την προώθησε στα δίχτυα, γράφοντας το 0-1, ενώ στο 90’ ο Κουτρούμπαλος με καρφωτή κεφαλιά μετα από κορνερ έγραψε το 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Ζιώγλης, Σαμαράς, Καρατζάς.

Συνθέσεις:

Ακρίτας: (Γιώργος Μπογδάνης)

Καραϊσαρίδης, Ζουμπουλίδης, Χαλκίδης, (72’ Καραγιαννίδης), Χρηστίδης, Ντόγκαρης, Κοντακτσής, Μποζίνης, Παρτσανάκης,(63’ Σαπουντζής), Παπαδόπουλος,  Κουτρούμπαλος, Θωμάς Ε.

Μ. Ακέξανδρος: (Γιώργος Κορέλας)

Ζλατάνης, Γώγου, (52’ Αδραμάνης), Σατζάκης, Τανούρης, Νάνος Ν., Μπίτσας, Αβραμίδης, Μπαγκής, Μάρκου Μ., Νεντιάλκοφ, (59’ Νάνος Γ., Ρακιάρης, (59’ Σαββίδης).

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Σάκη Αργυρίου για το Aridaia365:







































































3 σχόλια:

  1. Μπράβο ρε παιδιά ωραίο παιχνίδι σήμερα. Η Όρμα πάρα πολυ ανεβασμένη σε σχέση με τον πρώτο γύρο,, θα τη σώσει την παρτίδα απο ότι φαίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η όρμα 2 επίπεδα πάνω από τ πρώτο γύρο. Σχετικά δίκαιο αποτέλεσμα.Καλό παιχνίδι, άγρια ομορφιά, μπράβο σε όλα τα παιδιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί δεν γραφετε για το διαζύγιο του Μπογδανη με τον Ακρίτα τι φοβάστε;
    Μην σας κανει ντα η διοικηση του Ακρίτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365