Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023

Νεκρός 15χρονος μαθητής – Τον βρήκαν τα αδέρφια του

Φως στα αίτια του θανάτου του, αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή
Ένα παιδί μόλις 15 ετών άφησε ξαφνικά την τελευταία πνοή του στο χωριό Λάλα της Αρχαίας Ολυμπίας στην Ηλεία. Τον άτυχο μαθητή βρήκαν τα αδέλφια του νεκρό στο κρεβάτι του το πρωί της Δευτέρας.


Συγκεκριμένα, η τραγωδία στο χωρίο της Ηλείας αποκαλύφθηκε όταν τα αδέρφια του προσπάθησαν να τον ξυπνήσουν για να πάνε σχολείο. Ωστόσο, ο μαθητής ήταν ήδη νεκρός.


Σύμφωνα με το patrisnews.gr, μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία.


Φως στα αίτια του θανάτου του, αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή.


1 σχόλιο:

  1. Καλο ταξίδι να εχει στην γειτονιά των αγγέλων κουράγιο να δίνει ο Θεός στα αδέρφια του στους γονείς και στους φίλους του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365