Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Αλμωπός Αριδαίας - Νίκη Βόλου 2 - 2 / Ματσάρα στην Αριδαία όρθιος ο Αλμωπός

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365

Μεγάλο παιχνίδι έγινε στην Αριδαία, όπου Αλμωπός και Νίκη Βόλου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2, παρουσία 1000 και πλέον θεατών, μια αναμέτρηση που τα είχε όλα.

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, οι φιλοξενούμενοι πήραν νωρίς το προβάδισμα και έδειξαν να πατούν καλύτερα, αλλά οι γηπεδούχοι έβγαλαν ψυχή και έφεραν τούμπα το ματς, όντας καλύτεροι μετά το πρώτο εικοσάλεπτο.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, πίεσαν για την ισοφάριση και τα κατάφεραν, σε ένα παιχνίδι όπου η ισοπαλία είναι δίκαιο αποτέλεσμα.

Φάσεις και γκολ:

Στο 7’ ο Μιράντα βρέθηκε σε καλή θέση αλλά το σουτ έφυγε ψηλά άουτ.
Στο 9’ μεγάλη ευκαιρία για τομ Αλμωπό, όταν μετά από σέντρα του Μανωλάκη ο Παπαδόπουλος έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε σύριζα άουτ.
Στο 14’ ο Μιράντα εκτέλεσε φάουλ αδράνησε η άμυνα των γηπεδούχων και ο Δεληζήσης με κεφαλιά έγραψε το 0-1 για τους Βολιώτες.
Στο 17’ σέντρα του Παναγιωτίδη ο Ροχάνο έπιασε την κεφαλιά από κοντά αλλά ο Ντόκιτς απέκρουσε σωτήρια ο Ντόκιτς σε κόρνερ.
Στο 28´ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν, όταν ο Έππας εκτέλεσε φάουλ, ο Τσιμπούκας με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι και στην επαναφορά ο Σουλιώτης με προβολή την έστειλε στα δίχτυα, γράφοντας το 1-1.
Στο 38’ ο Έππας με κεφαλιά βρήκε τον Τσιμπούκα που με φοβερό ξερό σουτ κάρφωσε την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Στο 66’ φάουλ του Μιράντα μόλις άουτ.
Στο 69’ ωραίο γύρισμα του Παπαδόπουλου την τελευταία στιγμή έκοψε ο Ανδρέου πρό του Έππα.
Στο 78’ ο Κυριακίδης με φοβερό σουτ στο παραθυράκι έγραψε το 2-2 παρά την προσπάθεια του Ντόκιτς, που βρήκε την μπάλα, αλλά δεν κατάφερε να αποσοβήσει την ισοφάριση.
Συο 85’ σέντρα του Μιράντα, ο Τζιώρας από κοντά έστειλα την μπάλα άουτ, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Σιντώρης (Θεσπρωτίας), Αναστασιάδης (Σερρών), Δανδανόπουλος (Ξάνθης).
4ος Κεχαγιάς (Κοζάνης).

Συνθέσεις:

Αλμωπός Αριδαίας: (Τυριακίδης)
Ντόκιτς, Τσιμπούκας, Σουλιώτης, Ασλαμπάλογλου, Πέττας, (75’ Λεσάι), Έππας, (88’ Πόποβιτς), Κέρθι, Παρασκευάς, Παπαδόπουλος, Ρίβας, (68’ Μπρέγκνα), (89’ Καρυπίδης), Μανωλάκης.

Νίκη Βόλου: (Δημήτρης Ελευθερόπουλος)
Μπάγιτς, Τοπαλίδης, Δημητρίου, (68’ Κυριακίδης), Ανδρέου, Δεληζήσης, Παναγιωτίδης, Γαβριηλίδης, (57’ Τζιώρας), Τσουκαλάς, (85’ Κριμιτζάς), Μιράντα, Ροχάνο, (46’ Μιλούνοβιτς), Σιαφά.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365:

























































































































































































8 σχόλια:

  1. Ωραίο ματς! Ψυχωμένος ο Αλμωπός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έδειξε σημάδια σπουδαίας ομαδας η Νίκη.Μέτριο ποδόσφαιρο ,με 2-3 καλές μονάδες! Καμία σχέση με ομάδα πρωταθλητισμού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θέλει ενίσχυση η ομάδα πίσω και ένα καλό σέντερ φορ μαζί με εξτρέμ, τώρα αν υπήρχε και μία διαιτησία σωστή καλά θα ήταν,η νίκη Βόλου το κανόνισε καλά με την διαιτησία διαμαρτυρόμενοι πριν τον αγώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ηρωικός ο Ράφα που έπαιξε τραυματίας, γίγαντας Σουλιώτης ,Τσιμπού αποκάλυψη ! Ο Άsla επέστρεψε ! Ο Παπαδόπουλος παικτρόνι !!Στέργιος σταθερή αξία !!!!Ο Κέρθι σταθερή αξία !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εάν ήταν κάθε κυριακή έτσι η κερκίδα δεν θα περνούσε κανείς απ την Αρένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τέτοια ψυχή θέλει ο Αλμωπος,οι καφροι του κάμπου πάλι έδειξαν ποιοί είναι με μπουκάλια και πέτρες καί μία διαιτησία εχθρική προς την ομάδα του Αλμωπου πάλι, κύριοι του Βόλου προς τί η διαμαρτυρία του διορισμού διαιτησίας????????????????? Μήπως λέω ήταν μία παρέμβαση για κάποιους λόγους!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο σ'όλα τα παιδιά έτσι δυνατά και στην Λάρισα τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. διαβάζεις στα Βολιώτικά sites ότι ''στο 2ο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ροκάνιζαν το χρόνο'' και βάζεις τα γέλια !!! Που έπαιζαν με έναν Αλμωπό με απουσίες και τη διαιτησία 80% υπέρ της Νίκης και ο Αλμωπός κυνηγούσε τη νίκη στο παιχνίδι!!!! Έτσι εξηγείτε που με τεράστιο μπάτζετ θα μείνουν 4η-5η θέση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365