Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

Οικονομική ενίσχυση 200€ της ΕΠΣ Πέλλας σε όλα τα σωματεία

Σύμφωνα με πληροφορίες του Aridaia365

Στην οικονομική ενίσχυση όλων των σωματείων της με το ποσό των 200€ προσανατολίζεται η ΕΠΣ Πέλλας σύμφωνα με πληροφορίες του Aridaia365, μια κίνηση που φέρνει μια μικρή τόνωση στα ταλαιπωρημένα ταμεία των ομάδων.

Σίγουρα τέτοιες κινήσεις είναι άξιες αναφορών και στο μέλλον θα χρειαστούν κι άλλες οικονομικές τονώσεις, ενώ θα υπάρξει και μια δωρεάν διαιτησία για όλα τα σωματεία.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365