Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023

Ιστορική πρόκριση για τον ΑΣ Σεβαστιανά 2018

Ιστορική πρόκριση για τον ΑΣ Σεβαστιανά 2018

Για πολλούς θεωρήθηκε έκπληξη η νίκη-πρόκριση του ΑΣ Σεβαστιανά 2018 με σκορ 2-1 επί του ΑΣ Γιαννιτσά, όχι όμως και για όσους παρακολούθησαν το παιχνίδι, αφού οι γηπεδούχοι πίστεψαν στην πρόκριση και στάθηκαν περίφημα στον αγωνιστικό χώρο, παίρνοντας την πρόκριση.

Το παιχνίδι ήταν καλό και ενδιαφέρον οι φιλοξενούμενοι μπήκαν κακά και στην πρώτη δάση που δημιούργησαν άνοιξαν το σκορ με τον Σοφιανίδη να γράφει το 0-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου, παρότι οι δυο ομάδες προσπάθησαν χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πίστεψαν στην ανατροπή και εγκλώβισαν τους φιλοξενούμενους σε παθητικό ρόλο, αρχικά ισοφάρισαν στο 62’ με τον Μπουτκάρη και εκεί που όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι πάει στην παράταση, ο Γιόφτσης στο 90’ έγραψε το 2-1 και χάρισε μια ιστορική και δίκαιη πρόκριση στους γηπεδούχους.

Άριστη η διαιτησία των κ.κ Σιδηρόπουλου, Βλαδίκα, Τσαλκάνη.

Συνθέσεις:

ΑΣ Σεβαστιανά: (Αβραάμ Πετρίδης)

Μπόικος, Σαββίδης, (88’ Παπαδόπουλος Ι.), Τουρατζίδης, Καραγιαννίδης, Πληκαδίτης, Κάλα, (82’ Καραπουλιτίδης). Χατζηδημητριάδης, (88’ Αποστόλου), Μπουτκάρης, Σκοπέτσι, Θεοδώρου Α., (82’ Θεοδώρου Γ.), Τσαούσης, (82’ Γιόφτσης), 

ΑΣ Γιαννιτσά: (Σταύρος Κωστογλίδης)

Δομουχτσίδης, Καψάλης Α., (55’ Στεργίου), Παπαδόπουλος, Σαλονικίδης, (55’ Παρσόπουλος), Βακαλίδης, Κονταίδης, Τερζής, Μπιγκάνος, (30’ Δουλκερίδης), Σοφιανιπδης, Χατζηαλεξιάδης, (75’ Καψάλης Ε.), Κοσέογλου.

6 σχόλια:

  1. Ερχομαστε..ξερετε απο που…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρουμε όχι…. Από όπου και να έρχεστε πάντως ελάτε με την όπισθεν !

      Διαγραφή
    2. Ξερετε, ξερετε!
      Αυτο που δεν ξερετε ειναι ότι έχουμε βάλει 5η ταχυτητα και ερχομαστε με φόρα!

      Διαγραφή
    3. Ρε πασα μου, και στην Β είχατε έρθει για φιλικό με βασικούς και φάγατε 7 μπαλάκια; Α μήπως δεν ησουν τότε.

      Διαγραφή
  2. Βαγγενακι πήρες πολύ φορα και ερχόμαστε για να σας ισιωσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια αλάνια μου, ελάτε να δούμε στο γήπεδο ποιος αξίζει τι και αφήστε τις ταχύτητες και το αν πήραμε εμείς φόρα, στο φιναλε μπήκες εσυ και σχολίασες στο άρθρο που απέκλεισα την ομαδάρα της Α1, εκτός αν σε πόνεσε, εκτός και αν ζήλεψες, εκτός και αν απλά δεν θα μπορούσες να το κανεις ποτε… θυμίσου λίγο ότι εγώ το έκανα και περσι από την Β να παίξω ημιτελικό κυπέλου, αποκλείοντας πολλους με τουπέ από την Α1, γιαυτο άσε το ποιος πήρε φορά… Άντε γεια, θα τα πούμε στο γήπεδο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365