Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023

Τραγωδία στην Καρδίτσα: Νεκρός 20χρονος ποδοσφαιριστής που κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο

Το συμβάν σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα Καραϊσκάκη Μαυρομματίου-Δόξα Αμπέλου
Τραγωδία σημειώθηκε στην Καρδίτσα, καθώς ένας 20χρονος ποδοσφαιριστής έχασε τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια αγώνα και άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.


Το συμβάν σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα Καραϊσκάκη Μαυρομματίου-Δόξα Αμπέλου, όταν ο 20χρονος έχασε τις αισθήσεις του, κατά πάσα πιθανότητα από ανακοπή και στη συνέχεια κατέληξε, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.


Αρχικά το ΕΚΑΒ Μουζακίου τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας του Μουζακίου και έπειτα στο νοσοκομείο Καρδίτσας. «Φως» στα ακριβή αίτια θα ρίξει η νεκροψία - νεκροτομή.


Πηγή: ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365