Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023

Χαλκιδική: “Είμαι αθώα” δηλώνει η 25χρονη για τη κλοπή 600.000 ευρώ σε κοσμηματοπωλείο (BINTEO)

Δεν μπορώ να κοιμηθώ
Αθώα δηλώνει η 25χρονη που κατηγορείται για την κλοπή-μαμούθ 600.000 ευρώ σε κοσμηματοπωλείο στη Χαλκιδική.


«Δεν μπορώ να κοιμηθώ. Aναστατώθηκα, στεναχωρήθηκα. Είμαι έγκυος και αγχώνομαι και γι’ αυτό. Με κατηγορούν άδικα», αναφέρει η 25χρονη στην εκπομπή Live News στο Mega, για την κλοπή μαμούθ των 600.000 ευρώ στη Χαλκιδική.


Ο δικηγόρος της 25χρονης, Αθανάσιος Γιοβανούδας, θα πει πως δεν βρέθηκαν κλοπιμαία στην κατοχή της.


«Αρνείται ότι συμμετείχε με οποιονδήποτε τρόπο στην κλοπή. Θεωρεί ότι αυτοί που τέλεσαν την κλοπή, αυτοί την έμπλεξαν. Δεν βρέθηκαν κλοπιμαία στην κατοχή της, ούτε χρήματα».


Από την άλλη, το θύμα είναι οργισμένο και ψάχνει απαντήσεις.


«Για να είναι δίπλα, την ξέρω. Στο σπίτι δεν μπήκε ποτέ. Απλά ήξερε σε ποια οικοδομή μένω, 300.000 ευρώ ήταν, 600.000 ευρώ με το κέρδος το βάλανε από την αστυνομία».


Μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, μία γυναίκα φέρεται να είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από την κλοπή κοσμημάτων μεγάλης αξίας από κοσμηματοπωλείο και σπίτι στη Χαλκιδική.


«Τους γνώριζα. Καλοί άνθρωποι, αλλά δεν ξέρω γιατί έχει μπλεχτεί τόσο πολύ η υπόθεση», λέει η 25χρονη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365