Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023

Άφησε σε κάδο απορριμμάτων 30.000 ευρώ – Τι συνέβη

Τι συνέβη
Δίπλα σε κάδο απορριμμάτων επί της οδού Ακρωτηρίου, στο ύψος της Πλατείας Παπανδρέου στη Πάτρα, άφησε σακούλα με 30.000 ευρώ μια ηλικιωμένη πατρινή.


Η γυναίκα σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, το πρωί της Τετάρτης 18/01/2023, μετέβη σε τράπεζα κάνοντας ανάληψη του χρηματικό ποσού και στη συνέχεια τα τοποθέτησε σε σημείο που της υπέδειξε άνδρας που της τηλεφώνησε ενημερώνοντας της πως ο γιος της τραυματίστηκε σε τροχαίο και χρήζει χειρουργικής επέμβασης.


Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να κατήγγειλε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, η τηλεφωνική κλήση έγινε χθες το απόγευμα από άνδρα, που προσποιήθηκε τον γιατρό νοσοκομείο και σήμερα το πρωί πήγε στην τράπεζα για να “σηκώσει” τα χρήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365