Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Κατέβασε το παντελόνι του μπροστά σε 31χρονη οδηγό – Της έκανε και χειρονομίες μέσα από το αμάξι του

Η καταγγελία της 31χρονης δεν έχει προηγούμεν
Συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου, στην περιοχή των Παλαιών Σφαγείων, από κληθέντες αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή πληρώματος περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, 40χρονος άνδρας, ο οποίος σύμφωνα με καταγγελία 31χρονης προέβη σε άσεμνες χειρονομίες σε βάρος της.


Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και για παράβαση του Κ.Ο.Κ.


Η καταγγελία της 31χρονης δεν έχει προηγούμενο, καθώς σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται, ενόσω βρισκόταν μέσα στο αμάξι της και καθώς ανέμενε σε φωτεινό σηματοδότη, στην οδό 26ης Οκτωβρίου, ο 40χρονος, ως οδηγός άλλου αυτοκινήτου, προέβη σε άσεμνες χειρονομίες σε βάρος της.


Μάλιστα, στη συνέχεια προσέκρουσε τρεις φορές ελαφρά στο όχημα της με αποτέλεσμα όταν αποβιβάστηκε η 31χρονη προκειμένου να ελέγξει το όχημα της, ο 40χρονος κινήθηκε προς το μέρος της και κατέβασε το παντελόνι του, δείχνοντάς της γεννητικά του όργανα και προσβάλλοντας την γενετήσια αξιοπρέπειά της.


Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365