Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023

Φλώρινα: Σεισμός 3,2 Ρίχτερ – Επιφανειακή η δόνηση

Ο σεισμός έχει μέγεθος 3,2 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ
Σεισμός σημειώθηκε στη Φλώρινα με επίκεντρο στην περιοχή της Κρυσταλλοπηγής, στις 11:05 το πρωί της Δευτέρας.

Ο σεισμός έχει μέγεθος 3,2 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ, βάσει της αυτόματης λύσης του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου. Επίκεντρο ο εστιακός χώρος που βρίσκεται στα 137 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Κρυσταλλοπηγής στη Φλώρινα.

Τέλος, στα 10 χιλιόμετρα εντοπίζεται το εστιακό βάθος της δόνησης, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Ο χάρτης του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365