Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023

Θρίλερ με την εξαφάνιση 44χρονης μητέρας – Το αμάξι της βρέθηκε αναποδογυρισμένο σε ερημικό δρόμο

Ένα θρίλερ εκτυλίσσεται στη Ρόδο
Η γυναίκα έφυγε χθες από το σπίτι της και δεν επέστρεψε ποτέ.


Ένα θρίλερ εκτυλίσσεται στη Ρόδο με την εξαφάνιση μίας 44χρονης μητέρας, η οποία αγνοείται από τη Δευτέρα (17/1).


Όπως μεταδίδει η dimokratiki.gr το αμάξι της γυναίκας βρέθηκε αναποδογυρισμένο σε ερημικό δρόμο της Μαλώνας, που οδηγεί σε μοναστήρι, στην περιοχή Νιόγλια,


Η 44χρονη, μητέρα ενός ανήλικου κοριτσιού, έφυγε χθες το πρωί από το σπίτι της και δεν επέστρεψε.


Το βράδυ ο σύζυγός της ενημέρωσε την Αστυνομία για την εξαφάνισή της. Σύμφωνα με πληροφορίες η 44χρονη μητέρα, που εργάζεται ως υπάλληλος σε super market, επί της λεωφόρου Ρόδου – Καλλιθέας, έχει ξαναφύγει στο παρελθόν από το σπίτι της αλλά όχι για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.


Ήδη η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου έχει τεθεί σε συναγερμό για τον εντοπισμό της καθώς όσο περνούν οι ώρες, η αγωνία για την 44χρονη μητέρα, κορυφώνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365