Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

Σοκ: Πατέρας βίαζε επί 5 χρόνια την κόρη του

Η υπόθεση έφθασε στις αρχές μετά από σχετική καταγγελία που έγινε

Αποτροπιασμό προκαλεί η νέα υπόθεση βιασμού που αποκαλύπτεται, στην Ξάνθη, με δράστη έναν 62χρονο ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε επί 5 χρόνια την 28χρονη σήμερα κόρη του.

Σύμφωνα με την «Φωνή της Ξάνθης» ένας 62χρονος συνελήφθη χθες (24/1) στο χωριό Πάχνη του Δήμου Μύκης με την κατηγορία του βιασμού της 28χρονης κόρης του κατ’ εξακολούθηση και για χρονικό διάστημα πέντε ετών.


Η υπόθεση έφθασε στις αρχές μετά από σχετική καταγγελία που έγινε.


Τον 62χρονο συνέλαβαν αστυνομικοί του Α.Τ. Εχίνου το οποίο διενεργεί και την προανάκριση , ενώ στην υπόθεση εξαρχής συνέδραμαν και αστυνομικοί του Α.Τ. Μύκης.


Ο συλληφθείς κρατείται στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης και αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365