Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

Θεσσαλονίκη: Σκύλος βρίσκει τον κηδεμόνα του μετά από 5 χρόνια και τρέχει στην αγκαλιά του -Συγκινητικό βίντεο

Η ανάρτηση στο Facebook
Ένα απίστευτα συγκινητικό βίντεο κοινοποίησε ένας άντρας κάτοικος της Θεσσαλονίκης. Όπως λέει, τον Νοέμβριο του 2017 η οικογένειά του έχασε το λυκόσκυλό τους.

Τον αναζητούσαν αλλά μάταια. Στη συνέχεια αποδέχτηκαν πως δεν θα τον ξαναδούν. Όμως, την ημέρα τον γενεθλίων του, χθες Παρασκευή, δέχθηκε ένα τηλέφωνο από μία κτηνίατρο στον Σταυρό, η οποία του είπε ότι ο σκύλος του βρέθηκε.


Ο Λευτέρης πήγε να τον συναντήσει και το παρακάτω βίντεο γεμίζει με δάκρυα τα μάτια ακόμα και εκείνων που δεν αγαπούν τα πιο αγαπησιάρικα ζώα του πλανήτη.


Η ανάρτηση στο Facebook:


«ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΟΟΟ!!!!!


Τον Νοέμβριο του 2017, χάσαμε το λυκόσκυλό μας.


Τον ψάχναμε για μήνες.


Στην πορεία αποδεχθήκαμε πως τον είχαν κλέψει ή ότι ήταν νεκρός.


Χθες, στα γενέθλιά μου, χτύπησε το τηλέφωνο από μια κτηνίατρο στον Σταυρό, λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη, που μου είπε πως τον βρήκαν (είχε chip φυσικά).


Δεν ήξερα αν θα με θυμάται…


Βλέπεις, ήταν 2,5 ετών όταν τον χάσαμε και τώρα είναι 7,5.


Η συνέχεια στο video…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365