Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Μπαίνει με χιόνια και τσουχτερό κρύο ο Φεβρουάριος

Έρχεται μια νέα ψυχρή εισβολή

Με τσουχτερό κρύο και χιόνια ακόμα και στα πεδινά φαίνεται πως μπαίνει ο Φεβρουάριος σύμφωνα με την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου.


Ουσιαστικά έρχεται μια νέα ψυχρή εισβολή από τα βόρεια όπως αναφέρει ο Σάκης Αρναούτογλου. Συγκεκριμένα την Τρίτη 31 Ιανουαρίου θα υπάρχει κρύο με τον καιρό να κάνει ένα διάλειμμα Τετάρτη (1/2) και Πέμπτη (2/2).


Τα προγνωστικά στοιχεία δείχνουν ότι από την Παρασκευή (3/2) έρχεται μια νέα και έντονη ψυχρή κατεβασιά πιο κρύου αέρα η οποία δεν αποκλείεται να φέρει χιονοπτώσεις και σε πεδινές περιοχές.


Όπως είπε ο Σάκης Αρναούτογλου ακριβή πρόβλεψη αναμένεται από τη Δευτέρα όπου θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση όσον αφορά στον καιρό.


Οσον αφορά το Σάββατο, θα έχουμε μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια αλλά όχι παντού. Στη δυτική Ελλάδα θα υπάρξουν τοπικές μπόρες και στην Ήπειρο χιόνια πάνω από τα 1000 μέτρα. Η θερμοκρασία στους 11 στα κεντρικά, στους 3 στη δυτική Μακεδονίας, στους 12 στο Αιγαίο και στους 17 στα νότια.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365