Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

Έκανε το μπαμ η Νίκη Καλής

Έκανε το μπαμ η Νίκη Καλής
Μια σπουδαία μεταγραφή της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου ανακοίνωσε η Νίκη Καλής, καθώς προχώρησε στην απόκτηση του πολύπειρου μεσοαμυντικού Τάσου Τσελεπή.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Νίκης έχει ξαναπεράσει στο παρελθόν από την ομάδα και δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις έχει γράψει την δική του ιστορία στο ποδόσφαιρο της Πέλλας, καθώς έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν μεταξύ των άλλων σε ΠΑΟΚ Αγ. Γεωργίου, Άρη Λιπαρού, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Απόλλωνα Κρ. Βρύσης, Δόξα Μανδάλου, Ολυμπιακό Γαλατάδων, Ηρακλή Άσπρου.

Ο έμπειρος άσος αναμένεται να βοηθήσει με την παρουσία του την ομάδα του Νίκου Αντωνά να ξεκολλήσει από τα χαμηλά του βαθμολογικού πίνακα.

4 σχόλια:

  1. Τι μπαμ κ μπουμ ρε πάτε καλά? 45 χρόνων άνθρωπος? Παιχταρας στα νιάτα του δεν το αμφισβητούμε αλλά όλα κάποτε τελειώνουν! Αφήστε τα παιδάκια να παίξουν! Για αυτό διώχνεται τα μικρά παιδιά από τα γήπεδα γιατί βαρανε ανελέητο πάγκο για χάρη των παππούδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο φιλαρακι σωστα τα λες αυτη ειναι η αληθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άστοχο φίλε τ σχόλιο σου ως ένα βαθμό
    Ποδοσφαιριστές δεν υπάρχουν κ αναγκαστικά στρέφονται σε πιο μεγάλες ηλικίες οι οποίοι τ λέει η καρδούλα τους ακόμα
    Μην ξεχνάς ότι είναι ερασιτεχνικό κ έχει δικαίωμα ο καθένας να κάνει τ κέφι του
    Σεβασμό σε όσους φοράνε φανέλα κ μπαίνουν στ γήπεδο κ κάνουν αυτό που αγαπάνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 3.50 και 5.05 ( μπαμπάδες των μικρών), πριν λίγο καιρό φωνάζετε " κάνετε κάποια μεταγραφή να δυναμώσουν και οι μικροί". Εσείς όλοι νομίζετε ότι έχετε τον Μέσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365