Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

Ο Χρήστος Σταματιάδης έκρινε το παιχνίδι στην Δωροθέα

Η αναμέτρηση κρίθηκε στις λεπτομέρειες
Μεγάλη μάχη έγινε στην Δωροθέα, όπου η τοπική Αναγέννηση λύγισε δύσκολα την αντίσταση των Ελπίδων Προμάχων με σκορ 1-0, σε ένα παιχνίδι όπου πρωταγωνιστές ήταν ο δυνατός αέρας και το κρύο.

Μπορεί το θέαμα να ήταν μέτριο ποιοτικά, ωστόσο οι ομηρικές μάχες και ο συνεχής επιθετικός ρυθμός που υπήρχε, ήταν τα στοιχεία που έκαναν ενδιαφέρουσα την αναμέτρηση και όσοι ηρωικοί φίλαθλοι βρέθηκαν στο γήπεδο ευχαριστήθηκαν με όσα είδαν.

Η αναμέτρηση κρίθηκε στις λεπτομέρειες με τους γηπεδούχους να κλέβουν την νίκη στο τέλος και συγκεκριμένα στο 87’ όταν ο νεαρός επιθετικός της Αναγέννησης Χρήστος Σταματιάδης βρέθηκε σε επίκαιρη θέση, σούταρε δυνατά η μπάλα βρήκε πρώτα το δοκάρι των φιλοξενουμένων και στην συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα και έτσι έγινε το 1-0 που στάθηκε αρκετό για το τρίποντο της νίκης, παρά τις απέλπιδες προσπάθειες των φιλοξενουμένων μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Ζγούρος Γ., Χατζηλιόντας, Ιτσόπουλος, με πολύ καλή διαιτησία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365