Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023

Διπλό στους Γαλατάδες ο Άρης Νησίου

Διπλό στους Γαλατάδες ο Άρης Νησίου

Δια πυρός και σιδήρου πέρασε από τους Γαλατάδες ο Άρης Νησίου, που επικράτησε με το φτωχό, αλλά πολύτιμο 1-0 του τοπικού Ολυμπιακού.

Το παιχνίδι ήταν αμφίροπο και ενδιαφέρον, έγινε μεγάλη μάχη με τους φιλοξενούμενους να είναι τελικά οι νικητές, χάρη σε ένα τέρμα που πέτυχε ο Τάσος Αναστασιάδης στο 41’ , το οποίο η ομάδα του Αντώνη Σαπουντζή διαχειρίστηκε ιδανικά μέχρι το τελικό σφύριγμα, παρότι οι γηπεδούχοι του Πέτρου Λιτοβολή πίεσαν έντονα για την ισοφάριση παρά το αριθμητικό μειονέκτημα που είχαν από το 73’ λόγω αποβολής του αμυντικού Μιχαηλίδη, μια ισοφάριση όμως που παρά τις προσπάθειες τους δεν ήρθε ποτέ, αφού η αντίπαλη άμυνα ήταν αλάνθαστη..

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Ραμπούσης, Κεσίσογλου Κ., Μπέττας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365