Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023

Εδεσσαϊκός επίσημο: Τέλος ο Γιώργος Καραϊσαρίδης

Ανακοίνωση
Παραιτήθηκε ο προπονητής Γιώργος Καραισαριδης.


Αμέσως μετά το αρνητικό αποτέλεσμα της ομάδας μας κόντρα στον ΠΑΟΚ Κρηστωνης στο Κιλκίς ο τεχνικός των Πράσινων Γιώργος Καραισαριδης υπέβαλε την παραίτηση από την τεχνική ηγεσία του Εδεσσαικου, αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη για τα αρνητικά αποτελέσματα.


Η διοίκηση του Εδεσσαικου έκανε αποδεκτή την παραίτηση .τον ευχαριστεί για την προσφορά και τις υπηρεσίες του στον σύλλογο και του εύχεται τα καλύτερα.

4 σχόλια:

  1. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΡΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ Γ´ ΤΟΠΙΚΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΜΑΣ ΡΙΞΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι αλλά πρέπει να δοκιμάσει..μια δυο τρεις θα μάθει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΡΕ ΤΙ ΔΟΥΛΕΊΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΛΙΚΗ ΠΆΝΕ ΓΙΑ ΜΑΝΕΚΈΝ ΙΣΟΣ ΒΡΕΙΣ ΚΑΜΙΆ ΆΚΡΗ ΕΚΕΊ. ΑΧ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥΛΗ ΤΙ ΣΟΥ ΜΕΛΕ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 0 άνθρωπος έχει επαρση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365