Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023

Οι κρυφοί «άσσοι» της Ρούλας Πισπιρίγκου: Από τι θα ισχυριστεί ότι πέθαναν τα παιδιά της

Η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει «άσσους» στο μανίκι
Αύριο, Τετάρτη, θα συνεχιστεί η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία καλείται να απολογηθεί για τους θανάτους των δύο εκ των τριών παιδιών της, της Μαλένας και Ίριδας.


Η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει «άσσους» στο μανίκι που θα αποκαλύψει εντός δικαστικής αίθουσας αναφέρει για πρώτη φορά ο έμπειρος ιατροδικαστής, Χρήστος Κραββαρίτης, στον οποίο απευθύνθηκε ο συνήγορος της, Αλέξης Κούγιας, για να οικοδομήσουν μαζί την υπερασπιστική γραμμή της κατηγορούμενης μητέρας.


«Δεν μπορώ να πω πολλά για μια υπόθεση που αυτή τη στιγμή κρίνεται στα δικαστήρια. Αφήστε να υπάρχουν άσσοι στον μανίκι», σημείωσε μιλώντας στο Mega.


Το πόρισμα για την Τζωρτζίνα επιδέχεται διαφορετικής προσέγγισης. Ναι μεν η κεταμίνη συμμετέχει στον μηχανισμό θανάτου, αλλά δεν είναι αυτή η αιτία του θανάτου, υποστήριξε.


«Η κεταμίνη δεν σκότωσε την Τζωρτζίνα»


Ο γνωστός ιατροδικαστής από τη Θεσσαλία αποκάλυψε, παράλληλα, πως υπάρχουν σημαντικά ευρήματα στην ιστοπαθολογική της 9χρονης Τζωρτζίνας που βρέθηκαν στην αφάνεια και σκοπεύουν να αναδείξουν.


«Προφανώς το τοξιλογικό πόρισμα της Τζωρτζίνας δεν περιλαμβάνει μόνο κεταμίνη. Περιλαμβάνει κι άλλες ουσίες. Η τοξικολογική δείχνει κι άλλα φάρμακα και η ιστοπαθολογική έκθεση δείχνει κι άλλα σημαντικά ευρήματα, τα οποία μέχρι στιγμής δεν έχει σχολιάσει κανείς».


Ο Αλέξης Κούγιας, άλλωστε, με σημερινές δηλώσεις του υποστήριξε πως η κεταμίνη δόθηκε ενδονοσοκομειακά και μάλιστα από τους γιατρούς. Κάτι όμως που εξακολουθούν να αρνούνται κατηγορηματικά κύκλοι του Νοσοκομείου Παίδων.


«Τα παιδιά έπασχαν από μεταβολικό σύνδρομο»


Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του αστυνομικού συντάκτη, Βασίλη Λαμπρόπουλου, η πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου θα ισχυριστεί πως οι θάνατοι των δύο παιδιών αφορούν παθολογικά αίτια.


«Αφήνεται ανοιχτό τα παιδιά να έπασχαν από μεταβολικό σύνδρομο, όχι στην καρδιά, που έχει εξεταστεί διεξοδικά, αλλά σε κάποιο άλλο όργανο…προσπαθούν να ενοποιήσουν τις αιτίες των θανάτων των τριών παιδιών σε αυτό το σύνδρομο αιφνιδίου θανάτου, άλλου τύπου» σημείωσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.


Και συμπλήρωσε:


Η γνώμη των ιατροδικαστών και όσων επιτηρούν την έρευνα επιμένουν πως τα υπάρχοντα στοιχεία από τις εκθέσεις των ιατροδικαστών Καρακούκη – Καλογρηά και την έρευνα για την κεταμίνη είναι επαρκή.


Σημειώνεται πως την Τετάρτη μετά την απολογία της κατηγορουμένης, πρώτος θα καταθέσει ο εν διαστάσει σύζυγός της, Μάνος Δασκαλάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365