Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023

Στον ΑΣ Γιαννιτσά ο Πέτρος Χατζηαλεξιάδης

Στον ΑΣ Γιαννιτσά ο Πέτρος Χατζηαλεξιάδης

Στην απόκτηση του 18χρονου κεντρικού μέσου Πέτρου Χατζηαλεξιάδη, από τον Εδεσσαϊκό προχώρησε ο ΑΣ Γιαννιτσά.

O νεαρός με καταγωγή από την Αξό, μέσος έκανε τα πρώτα του βήματα από την Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών και το ταλέντο του ξεχώρισε με αποτέλεσμα την μεταγραφή του στα τμήματα υποδομών του ΠΑΟΚ.

Την περσινή χρονιά επέστρεψε και αποτέλεσε βασικό στέλεχος του ΑΣ Γιαννιτσά, ενώ το καλοκαίρι πήρε μεταγραφή στον Εδεσσαϊκό.

Ουσιαστικά πρόκειται για μια επιστροφή που θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα του Σταύρου Κωστογλίδη στην μάχη του τίτλου.

3 σχόλια:

  1. Ντεμπούτο και γκολ ο μικρός σημερα !!! Ωραίος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο Πέτρο για την χθεσινή σου εμφάνιση. Συνέχισε σεμνά και ταπεινά και όλο το μέλλον βρίσκεται μπροστά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι σίγουρα. Συνέχισε σεμνά και ταπεινά να παίζεις τοπικό Α1. Ποιο μέλλον λες.; Έτσι φουσκωνεται τα μυαλά των νεαρών.....

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365