Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023

Ρούλα Πισπιρίγκου – Μάνος Δασκαλάκης: Τι συνέβη στην πρώτη τους συνάντηση στο δικαστήριο

Η δίκη διεκόπη για την Τετάρτη 

Ύστερα από πολλούς μήνες, η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης συναντήθηκαν ξανά, αυτή τη φορά στην αίθουσα του δικαστηρίου για την εκδίκαση του θανάτου της πρωτότοκης κόρης τους, Τζωρτζίνας. 


Η δίκη διεκόπη για την Τετάρτη (11.01.2023), με την 34χρονη μητέρα να έχει κληθεί την ίδια ημέρα στην ανακρίτρια για τον θάνατο των δύο μικρότερων παιδιών της.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Tlive” της Τατιάνας Στεφανίδου, ο πατέρας μπήκε αμίλητος στην αίθουσα του δικαστηρίου και κάθισε μαζί με τους δικηγόρους του στην πρώτη σειρά των εδράνων, περιμένοντας να αρχίσει η διαδικασία. Ενδιαφέρον έχει η στιγμή που μπήκε στην αίθουσα η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία… σάρωσε με το βλέμμα της όλο τον χώρο. Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ, το πρώτο βλέμμα ήταν αυτό προς τον εν διαστάσει σύζυγό της, με τον ίδιο να αποφεύγει να την κοιτάξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365