Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023

Πρώην ποδοσφαιριστής εντοπίστηκε νεκρός κοντά στη γέφυρα της Κοσκάραγας

Στην περιοχή έφτασε η αστυνομία
Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία στη Μάνη από την είδηση ότι βρέθηκε νεκρός ένας 40χρονος πρώην ποδοσφαιριστής.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο άνδρας βρέθηκε λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι απαγχονισμένος δίπλα από το εκκλησάκι της Αγίας Τριάδας, στον επαρχιακό δρόμο Καλαμάτας-Αρεόπολης, λίγο πριν τη γέφυρα της Κοσκάραγας.

Στην περιοχή έφτασε η αστυνομία που αποκλείει την εγκληματική ενέργεια και όλα τα στοιχεία να δείχνουν αυτοκτονία.  Λίγο πάνω από το σημείο που βρέθηκε νεκρός παρκαρισμένο ήταν και το αυτοκίνητό του σύμφωνα με το messinialive.gr.

Να σημειωθεί ότι ο 40χρονος ήταν πατέρας ενός μικρού παιδιού, και κάτοικος της περιοχής, ενώ παλαιότερα ήταν και παίκτης σε ποδοσφαιρικές ομάδες της Μεσσηνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365