Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

Ελεύθερος ο Δημήτρης Τάντης

Ελεύθερος ο Δημήτρης Τάντης

Ελεύθερος έμεινε από την Δόξα Π. Μυλοτόπου ο Δημήτρης Τάντης, έμπειρος γνωστός μεσοαμυντικός με θητεία μεταξύ των άλλων σε Δόξα Π. Μυλοτόπου, Νίκη Καλής, Μ.Αλέξανδρος Ν. Μυλοτόπου, Νίκη Αξού, ΠΑΟΚ Αραβησσού, Ολυμπιακό Γαλατάδων, Άρη Παλαιφύτου.

Ο σκληροτράχηλος μεσοαμυντικός άσος έχει αρκετές προτάσεις και αναμένεται να αποφασίσει εντός των προσεχών ημερών σε ποια ομάδα θα αγωνιστεί, μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

4 σχόλια:

  1. Το πολύ μέχρι την καλή η προφήτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για Πετριά και Άρνισσα και πολύ του είναι.
    Θα δείτε που θα καταλήξει. Αν είχε Γ ερασιτεχνική ίσως.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχει υπογράψει ήδη στον Άρη Πρ. Ηλια και πρόκειται για σπουδαία μεταγραφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365