Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023

Σοκ στην Πάτρα: Τον ανάγκασαν να πει τα κάλαντα γονατιστός και του έβαλαν φωτιά! (ΦΩΤΟ)

Αυτό που συνέβη, το πρωί του Σαββάτου, ξεπέρασε κάθε όριο

Σοκ προκαλούν οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν την παραμονής της Πρωτοχρονιάς σε συνοικία της Πάτρας.


Σύμφωνα με το pelop.gr, ενήλικος Ρομά, περίπου 35 ετών που αντιμετωπίζει προβλήματα, υποχρεώθηκε να πει τα κάλαντα -για να κερδίσει μερικά χρήματα- και ορισμένοι βρήκαν την ευκαιρία να τον περιγελάσουν.


Αυτό που συνέβη, το πρωί του Σαββάτου, ξεπέρασε κάθε όριο. Ο άνδρας πήγε σε πασίγνωστη επιχείρηση αυτοκινήτων και ζήτησε να πει τα κάλαντα. Κάποιοι -εν αγνοία του ιδιοκτήτη- άρχισαν το παιχνίδι, γελώντας μαζί του. Μετά από λίγοτου προτείνουν να… κάτσει στα γόνατα και να πει τα κάλαντα!


Το μαρτύριο ξεκίνησε όταν τον έβαλαν να γονατίσει


Ο 35χρονος υπακούει. Γονατίζει και αρχίζει να ψάλλει τα κάλαντα. Το κακόγουστο και ρατσιστικό αστείο, όμως δεν σταματά εκεί. Ένας από την παρέα, του πετά σταγόνες εύφλεκτου υλικού στα ρούχα του και του βάζει φωτιά!




Άλλο άτομο βιντεοσκοπεί τον άνθρωπο ζωσμένο στις φλόγες. Ο 35χρονος αρχίζει να ουρλιάζει. Προσπαθεί να τις σβήσει και ευτυχώς τα καταφέρνει γρήγορα, γλυτώνοντας από εγκαύματα, την τελευταία στιγμή! Αρχίζει τις φωνές, διαμαρτύρεται, απειλεί με μηνύσεις. Η παρέα προσπαθεί πια, να τον ηρεμήσει και να τον καθησυχάσει.


Το γεγονός κάνει γρήγορα… τον γύρο της πόλης, με πρωταγωνιστή τον 35χρονο. Φτάνει αι σ’ άλλα σημεία της πόλης. Ορισμένοι αποφασίζουν να δράσουν και να ενημερώσουν τις αρμόδιες αρχές.


Η απάνθρωπη σκηνή βασανισμού κοινοποιήθηκε στα social media ως «story» στο προφίλ ενός από τους δράστες κι όπως αποδείχθηκε πολλοί επισκέπτες του διαδικτύου «γέλασαν».


Μέχρι και αυτήν την ώρα, παραμένει άγνωστο εάν έχει καταθέσει μήνυση.



1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365