Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023

Ατρόμητος Λεπτοκαρυάς Δεν δεχόμαστε μαθήματα φιλοξενίας και πολιτισμού από κανέναν

Δείτε την ανακοίνωση
Πολύς λόγος γίνεται περί φιλοξενίας όσον αφορά τις συνθήκες που επικρατούν στην έδρα του Ατρόμητου Λεπτοκαρυάς και σαφώς ενοχλημένοι όσοι ασχολούνται με την ομάδα, ανέβασαν μια επιστολή στην επίσημη σελίδα τους συλλόγου και μάλιστα παραθέτουν και μια φωτογραφία ενός αθλητή του Ατρομήτου με τραυματισμό.

Επίσης σαφώς ενοχλημένοι και από διάφορα σχόλια που προσβάλουν την οικογένεια του Ατρομήτου, παραθέτουν την δική τους άποψη και δεν δέχονται τίποτα από όλα αυτά που ακούγονται για αυτούς και πολύ περισσότερο τους ενοχλούν τα μαθήματα περί πολιτισμού και συμπεριφοράς .

Δείτε την ανακοίνωση:

«Επειδή πολύς λόγος γίνετε εις βάρος φυσικα παντα της ομάδας μας των παικτών μας αλλά και του κλίματος γενικά που επικρατεί, όχι πάντα φυσικά από τις διοίκησης των αντιπάλων ομάδων,και μάλιστα σε αυτά τα σχόλια παίρνουν μέρος και άλλες ομάδες ανώνυμα πάντα για να μας δείξουν τις σκληρές συνθήκες που επικρατούν στο γήπεδο μας και το ποσό δύσκολα περνάει κάποιος,την εκμάθηση πολιτισμού που θέλουν να μας κάνουν και τέλος το ποσό σκληρά και αντιαθλητικα παίζουν οι αθλητές μας πάντα χωρίς την τιμωρία τους, με αφορμή τον τελευταίο αγώνα της ομάδας μας και το πλήθος σχολίων από φιλάθλους λογικά της αντίπαλης ομάδας,σας παρουσιάζουμε ένα από τα σκληρά μαρκαρισμένα που έχουν γίνει...Να τονίσουμε όμως ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι από ποδοσφαιριστη της ομάδας μας...

 Ειρωνεία Ε...?

εμείς συνεχίζουμε ..!»




17 σχόλια:

  1. Ουδετερος ειμαι , 2-3 τετοια χτυπηματα ειχαμε σε φιλικα τον Σεπτεμβρη, προφανως αυτο συμβαινει και σε αλλες ομαδες . Αυτο δεν εχει καμια σχεση με την ολη συμπεριφορα μιας οποιαδηποτε εδρας(παικτες,φιλαθλοι, παραγοντες κτλ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρόδα είναι και γυρίζει Λεπτοκαρυά θυμάσαι πέρσυ στην έδρα σου τι είχε γίνει με ομάδα που είναι Α1 τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με ποια ομαδα για πες μας

      Διαγραφή
    2. Ομάδα σ Α1 που έχει φάει 43 γκολ σ πρώτο γύρο

      Διαγραφή
    3. Φιλαρακι αυτή η ομάδα που λες και το όνομα της είναι όρμα,στον αγώνα που λες,πήρε έναν βαθμό με σπρώξιμο, και έχεις και παράπονο...?πρέπει να είσαι πολύ γελοίος τελικά..

      Διαγραφή
  3. Πραγματικά ένα γήπεδο μικρών διαστάσεων και η εικόνα να μιλάνε οι παίκτες σας 100 λεπτά το 90λεπτο είναι για γέλια ...(όχι δεν το λένε μόνο οι Κρυοβρυσιωτες )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμεις κρυα βρυση θ παμε η κρυα βρυση θ ειναι εκει;;

      Διαγραφή
    2. 1:52 εσυ σήμερα θα ερθεις στο δυτικό ;

      Διαγραφή
    3. Γιατί εσύ θα πας στο Δυτικό;..Στο κυπελο για πες μας,που παίζεις σήμερα;;..

      Διαγραφή
    4. 11:41 επειδή δεν παίζω γιαυτο θα πάω

      Διαγραφή
    5. Αυτό έλειπε, να παίζεις κι ολας...

      Διαγραφή
  5. 11.22 εχεις απολυτο δικαιο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διακόπτεται το παιχνίδι κάθε πέντε λεπτά ο αρχηγός σας και ο αδερφός του δεν σταματάνε να μιλάνε και να διαμαρτύρονται..40 χρόνια πίσω από τον ήλιο είστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσο βλέπω αυτή τη σαπίλα θα μιλάω και δεν θα αφήνω τίποτα αναπάντητο,ενώ εσυ είσαι πολυ μπροστά που έχεις διαλύσει 10 φορές την ομάδα σου

      Διαγραφή
  7. Μια ζωη στην κλαψα εκει στο Λιτοβοη...Αμπαλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες μου ποιος είσαι εσύ για να σε απαντήσω κατάλληλα και μην κρυβεσε πίσω από την ανωνυμία του σαιτ. Αντε γιατί κάθε άσχετος που δεν έχει παίξει ποδόσφαιρο μπαίνει και γράφει!

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365