Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023

Τρελάθηκε ο Μάστορας με θαμώνα του κέντρου που εμφανίζεται: «Βλάκα, δεν ντρέπεσαι λίγο;» (ΒΙΝΤΕΟ)

Πυρ και μανία έγινε ο Χρήστος Μάστορας
Τα... πήρε στο κρανίο ο Χρήστος Μάστορας με έναν θαμώνα στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται.

Πυρ και μανία έγινε ο Χρήστος Μάστορας με έναν θαμώνα στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται. Ο τραγουδιστής «τρελάθηκε» με τον θαμώνα, χωρίς να έχει γνωστός ο λόγος.


Σε σχετικό βίντεο που έχει ανέβει στο διαδίκτυο, ο Χρήστος Μάστορας σταματάει να τραγουδάει και απευθυνόμενος στον πελάτη του νυχτερινού κέντρου του λέει: «Βλάκα! Δεν ντρέπεσαι λίγο..., δεν ντρέπεσαι λίγο!».


Λίγο αργότερα ο τραγουδιστής από τις «Melisses» συνέχισε το πρόγραμμα του...

@a.biniari ✨✨ #fyp #fy ♬ πρωτότυπος ήχος - Αναστασία Μπινιάρη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365