Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

Έκοψε βασιλόπιτα ο Μέγας Αλέξανδρος Όρμας (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτο

Μέσα σε οικογενειακό κλίμα ο Μέγας Αλέξανδρος Όρμας και παρά το άτυχο αποτέλεσμα με τον ΑΣ Γιαννιτσά έκοψε την βασιλόπιτά του σε γνωστό εστιατόριο του χωριού. Παρουσία διοίκησης και τεχνικής ηγεσία οι παίκτες απόλαυσαν τα πλούσια εδέσματα όλοι μαζί σε μια ευχάριστη και οικογενειακή ατμόσφαιρα. 

Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας όπου τυχερός της βραδιάς αναδείχθηκε ο Χρίστος Μίτσκας, ο οποίος έλαβε το ανάλογο δώρο, που ήταν ένα σεβαστό χρηματικό ποσό. 

Μάλιστα φήμες τον θέλουν να επανέρχεται βοηθώντας και αυτός από την πλευρά του στην υλοποίηση του στόχου της παραμονής!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365