Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023

Προσγειώθηκε στο σμαραγδένιο νησί ο Αλμωπός - Προπόνηση στη Ρόδο ενόψει Διαγόρα

Συνεχίζεται η προετοιμασία. Γράφει ο Αντωνης Καρατζιδης

Η αποστολή του Αλμωπού Αριδαίας αναχωρησε σήμερα πρωινές ώρες από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης για την Ρόδο, όπου την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει τον Διαγόρα στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Betsson SuperLeague 2.

Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη προσγειώθηκε ομαλά και χωρίς κανένα πρόβλημα στην πρωτεύουσα των Δωδεκανήσων και μάλιστα πριν λίγη ώρα οι «κυανόλευκοι» προπονήθηκαν στο βοηθητικό γήπεδο της Ρόδου, και θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους με μια ακόμα προπόνηση την Τρίτη ενόψει του μεθαυριανού αγώνα.


Παρά τις αποχωρήσεις κάποιων βασικών στελεχών υπάρχει αισιοδοξία στο στρατόπεδο της ομάδας της Καρατζόβας για κάποιο θετικό αποτέλεσμα και παράλληλα είναι μεγάλη ευκαιρία για κάποιους παίκτες που είχαν μικρό χρόνο συμμετοχής να αποδείξουν ότι αξίζουν να φορούν την φανέλα μιας τόσο ιστορικής ομάδας, όπως είναι ο Αλμωπός.

6 σχόλια:

  1. Ναι σύμφωνο όμως να πάρει δύο τουλάχιστον νέους παίκτες για την αμυντική γραμμή για μπροστά υπάρχουν όσο για το κέντρο έχει καλούς παίκτες που έχουν δώσει εδώ και καιρό δείγματα τί μπωρουν να κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπροστά είναι το πρόβλημα δε μπορεί η ομάδα να βάλει γκολ

      Διαγραφή
  2. στα δύσκολα ,ακόμα πιο Αλμωπός.Βουνό είστε.Πάμε για το διπλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι μεταγραφές ρε 6 14 εδω δε μπορούν να πληρώσουν αυτούς που έχουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε φίλε δεν θα πάρει ονόματα παιδιά που παίζουν σε μικρότερες κατηγορίες όπου νομίζω δεν θα ξοδέψουν πολλά χρήματα.

      Διαγραφή
    2. Να πω και κάτι ακόμα όσοι αγαπούν αυτή την ομάδα θα πρέπει να γίνουν ακόμα περισσότεροι και να την αγκαλιάσουν με πράξεις κι όχι με λόγια, γιατί εάν πέσει ο Αλμωπος όσα παιδιά είναι τώρα στην ομάδα θα φύγουν κι ο Αλμωπος θα πάει στον πάτο,το θέλετε αυτό αν όχι ενισχύστε την ομάδα με πράξεις όχι με λόγια.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365