Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023

Παραίτηση προπονητή από ομάδα Β’ Κατηγορίας

Παραίτηση προπονητή από ομάδα Β’ Κατηγορίας

Την παραίτηση του υπέβαλε από τον Μακης Αλέξανδρο Άρνισσας, ο προπονητής Σέρτζιαν Τσολάκοβιτς και η διοίκηση την αποδέχθηκε.

Πλέον η ομάδα θα πορευτεί με νέο προπονητή για το υπόλοιπο της σεζόν, ο οποίος αναμένεται να γίνει γνωστός τις επόμενες μέρες.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση της ομάδας της Βεγορίτιδας:

«Η διοίκηση της ομάδας έκανε δεκτή την παραίτηση του προπονητή μας Srdjan Colakovic και αφού πρώτα του ευχηθούμε καλή συνέχεια σε ότι και αν κάνει, τον ευχαριστούμε για αυτά τα υπέροχα 2,5 χρόνια που περάσαμε μαζί του και ελπίζουμε να ανταμώσουμε ξανά στο μέλλον....»

5 σχόλια:

  1. πέρσι στο μπαράζ γέλαγες στο 1-0 μετα το τετραμπαλο σου , κοπηκε ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειναι κακο να γελαει ο προπονητης οταν η ομαδα του προηγειται στο σκορ?
      ειναι ντροπη σου να γραφεις τετοιες μπουρδες....μετα τον αγωνα ηρθε και εδωσε συγχαρητηρια στην ομαδα σας και παραδεχτηκε την ανωτερωτητα σας...

      Διαγραφή
    2. την κερκιδα ειρωνεύτηκε έπειτα από ένα αμφισβητούμενο σφύριγμα . Πάλι καλά δεν ανεβήκατε .....

      Διαγραφή
  2. Αύριο τρώνε και ενα τριμπαλο και να διαλυθούν μια και καλή γιατί στον πρώτο γύρο όλο λόγια ήταν για τη ρεβάνς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Μεγας Αλεξανδρος Αρνισσας βρισκεται στα γηπεδα και στα ευκολα και στα δυσκολα απο το 1954 συνεχως, οσο και να παρακαλανε καποιοι ειναι κομματακι δυσκολο να διαλυθουμε.
      ΥΓ αυτα προς ενημερωση καποιων
      ΥΓ2 αλλοι εχουν συνηθισει να βαζουν λουκετο στις ομαδες τους οταν σκουραινουν τα πραγματα.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365