Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

Οριακός ο αριθμός των παικτών του Απόλλωνα Λάρισας που υποδέχεται την Κυριακή τον Αλμωπό

Δεν έχει προχωρήσει σε κάποιες μεταγραφές παικτών

Τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα του Απόλλωνα Λάρισας, που τον φέρνουν στη ζώνη του υποβιβασμού, έχουν δημιουργήσει έντονη ανησυχία στους φίλους της λαρισινής ομάδας, ειδικά μετά την εκτός έδρας συντριβή την Δευτέρα, από τον Θεσπρωτό.

Το κυριότερο είναι ότι, ενώ αυτή την στιγμή υπάρχει μεταγραφική περίοδος που λήγει σε λίγες ημέρες, η λαρισινή ομάδα δεν έχει προχωρήσει σε κάποιες μεταγραφές παικτών κι ενώ οι αποχωρήσεις διαδέχονται η μία μετά την άλλη. 

Αυτήν τη στιγμή το έμψυχο δυναμικό που είναι διαθέσιμο, ενόψει του εντός έδρας αγώνα την ερχόμενη Κυριακή με τον Αλμωπό Αριδαίας, αποτελείται από μόλις δεκατρείς παίκτες, από τους οποίους μάλιστα οι δύο είναι τερματοφύλακες.

Από τοπική εφημερίδα της Λάρισας όταν ρωτήθηκε για τα παραπάνω ο τεχνικός του Απόλλωνα Βαγγέλης Στουρνάρας, η απάντησή του ήταν λακωνική λέγοντας, «ουδέν σχόλιο, πάνω απ’ όλους αυτήν τη στιγμή είναι η ομάδα και όχι τα ονόματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365