Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

Μητέρα κατήγγειλε ότι την ξυλοκόπησε ο γιος της

Ο νεαρός οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο για να δικαστεί
Μητέρα κατήγγειλε τον γιο της για ενδοοικογενειακή απειλή στο Βόλο.

Με την κατηγορία της ελαφράς σωματικής βλάβης, της ενδοοικογενειακής απειλής και της εξύβρισης συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας στον Βόλο, μετά από καταγγελία της 45χρονης μητέρας του, ένας 19χρονος.


Ο νεαρός οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο για να δικαστεί, αλλά δόθηκε αναβολή για σήμερα, καθώς απουσίαζε η μητέρα του, που είναι ουσιώδης μάρτυρας της υπόθεσης.


Όλα έγιναν το βράδυ της Δευτέρας στο σπίτι που μένει η γυναίκα με τον γιο της στον Βόλο. Σε μια στιγμή έντασης, σύμφωνα με την καταγγελία της 45χρονης στην Αστυνομία, ο 19χρονος τη χτύπησε με τα χέρια στο σώμα, την έβρισε και την απείλησε.


Η γυναίκα, σύμφωνα με το magnesianews.gr, δεν πήγε στο Νοσοκομείο, γιατί δεν είχε κάποιο εμφανές τραύμα, έκανε καταγγελία στην Αστυνομία και ο γιος της συνελήφθη κρατήθηκε στο κρατητήριο και χθες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα υπηρεσίας, που του άσκησε δίωξη και τον παρέπεμψε στο Αυτόφωρο για να δικαστεί.


Ο νεαρός, σύμφωνα με πληροφορίες παραδέχτηκε ότι είχε επεισόδιο με τη μητέρα του, με την οποία μένουν μαζί σε ένα σπίτι, όπου δεν υπάρχει πατέρας και είπε ότι οι καυγάδες με τη μητέρα του είναι συχνοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365